Libnet.ro
UNICEF

19:00

Perchezitii in dosarul in care mai multi jandarmi reclama ca au fost agresati la protestul din 10 august

Antena3 Antena3,
Perchezitii in dosarul in care mai multi jandarmi reclama ca au fost agresati la protestul din 10 august

Procurorii si politistii au facut, miercuri, sapte perchezitii domiciliare la persoane suspectate ca au agresat jandarmi la protestul din 10 august din Piata Victoriei. Peste 160 de jandarmi au sesizat ca au. continuă pe Antena3

Obiceiul care te poate costa viata. Ce i s-a intamplat unui barbat care si-a ros unghiile mai multi ani

Un barbat de 57 de ani din Scotia era la un pas sa moara din cauza obiceiului sau de a-si roade unghiile, fiindca a facut septicemie. Acesta a fost spitalizat pentru mai multe luni, dupa ce infectia s-a r.

Vantul puternic face prapad in Satu Mare. Acoperisurile mai multor blocuri au fost distruse

Acoperisurile mai multor blocuri din municipiul Satu Mare au fost distruse miercuri de vant, iar mai multi stalpi si copaci au fost doborati, a declarat purtatorul de cuvant al Inspectoratului pentru Situatii.

Mai multi studenti au gasit in campus o capsula a timpului. Au trecut doar 25 de ani de atunci, dar foarte multe s-au schimbat! Ce era inauntru

Studentii de la Universitatea Shenandoah din Virginia au deschis o capsula a timpului, care fusese ingropata chiar in campus, de catre absolventii promotiei 1993. Au trecut doar 25 de ani de atunci, dar.

(P) Mai multi vendori de retargetare - o greseala?

Tehnologiile de ultima ora precum machine learning sau AI inteligenta artificiala) au schimbat complet modul in care retailerii raspund tendintelor complexe din industrie. Ramane, insa, problema alegerii unei solutii potrivite din multitudinea de.

ştiri de la Antena3

actualitate, 19:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2004 seconds )