Libnet.ro
UNICEF

11:15

Perchezitii intr-un dosar de evaziune fiscala in care este vizat si omul de afaceri Florian Walter, patronul Romprest

Hotnews Hotnews,
 Perchezitii intr-un dosar de evaziune fiscala in care este vizat si omul de afaceri Florian Walter, patronul Romprest

Anchetatorii fac perchezitii, miercuri dimineata, la mai multe firme, intre care societatea de salubrizare Romprest, intr-un dosar de evaziune fiscala si spalare de bani cu un prejudiciu de aproximativ 4,5 milioane de euro, in acest caz fiind vizat si omul de afaceri Florian Walter, scrie Mediafax. continuă pe Hotnews

Perchezitii intr-un dosar de evaziune fiscala in care este vizat si omul de afaceri Florian Walter, patronul firmei de salubritate Romprest

Anchetatorii fac perchezitii, miercuri dimineata, la mai multe firme, intre care societatea de salubrizare Romprest, intr-un dosar de evaziune fiscala si spalare de bani cu un prejudiciu de aproximativ 4,5 milioane de euro, in acest caz fiind vizat si omul de afaceri Florian Walter, patronul firmei de salubritate Romprest. Firma asigura salubrizarea in sectorul 1 al Capitalei.

Perchezitii la companii din domeniul IT, intr-un dosar de evaziune fiscala. Prejudiciul este de 35 de milioane de euro

Politistii fac, miercuri dimineata, 24 de perchezitii in Bucuresti si in judetul Ilfov, intr-un dosar in care sunt vizate doua retele specializate in evaziune fiscala in domeniul prestarii de servicii de monitorizare prin GPS, potrivit Mediafax.

DIICOT: 37 de perchezitii intr-un dosar de evaziune fiscala si spalare de bani. Florian Walter, patronul companiei de salubrizare Romprest, este vizat

Procurorii DIICOT efectueaza miercuri 37 de perchezitii in Ploiesti, intr-un dosar de evaziune fiscala si spalare de bani, informeaza Agerpres. Prejudiciun in acest caz este de 18 milioane euro. Omul de.

DIICOT: Perchezitii la Romprest, pentru evaziune fiscala si spalare de bani

Procurorii DIICOT Ploiesti, efectueaza, in aceasta dimineata, 37 de perchezitii intr-un dosar privind infractiuni de evaziune fiscala si spalare de bani.

Finantator Petrolul Ploiesti, vizat de perchezitiile DIICOT intr-un dosar de evaziune fiscala

Procurorii DIICOT efectueaza mai multe perchezitii intr-un dosar de evaziune fiscala in care este cercetat omul de afaceri Florian Walter. Vizat este si Nicolae Capra, unul dintre finantatorii echipei FC Petrolul.

Perchezitii la companii din domeniul IT, intr-un dosar cu prejudiciu de 35 mil. euro

Politistii fac, astazi dimineata, 24 de perchezitii in Bucuresti si in judetul Ilfov, fiind vizate doua retele specializate in evaziune fiscala in domeniul prestarii de servicii de monitorizare prin GPS, in care sunt implicate companii din IT,.

Perchezitii la evazionisti, intr-un dosar cu prejudiciu de 35 milioane de euro

Politistii efectueaza, in aceasta dimineata, 24 de perchezitii domiciliare, in Capitala si in judetul Ilfov, pentru destructurarea a doua retele infractionale specializate in evaziune fiscala in domeniul prestarii de servicii de monitorizare prin GPS si IT.

Omul de afaceri Florian Walter, banuit de EVAZIUNE fiscala. DIICOT: El se SUSTRAGE urmarii penale. Prejudiciul, 20 milioane euro

Update 12. 17 - Omul de afaceri Florian Walter, patronul uneia din cele mai mari firme de salubrizare din tara, este suspectat de evaziune fiscala si spalare de bani. Acesta este dat in consemn la.

Perchezitii DNA la Politia Botosani intr-un dosar de coruptie

Procurorii DNA Suceava fac, marti, sapte perchezitii in sediul Inspectoratului de Politie al Judetului IPJ) Botosani, pentru a ridica documente, intr-un dosar privind fapte de coruptie care ar fi fost comise in perioada 2014-2015.

Perchezitii DNA la IPJ Botosani, intr-un dosar de ABUZ in serviciu

Procurori anticoruptie efectueaza perchezitii in Botosani intr-un dosar ce vizeaza infractiuni de coruptie, comise in perioada 2014-2015, potrivit unui comunicat DNA.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 11:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,1981 seconds )