Libnet.ro
UNICEF

06:15

Perchezitii la mai multe persoane suspectate de trafic de droguri. Politistii au ridicat sute de comprimate de Ecstasy, canabis si cocaina

Adevărul Adevărul,
Perchezitii la mai multe persoane suspectate de trafic de droguri. Politistii au ridicat sute de comprimate de Ecstasy, canabis si cocaina

Politistii specializati in combaterea criminalitatii organizate si procurorii DIICOT din Galati au efectuat sase perchezitii la mai multe locatii unde existau suspiciuni ca membrii unei grupari infractionale depozitau droguri. continuă pe Adevărul

ONU, avertisment pentru populatie. Mai multe persoane obeze decat cele care sufera de foame

ONU avertizeaza! Persoanele obeze sunt vizate. Datele preliminare din documentul care priveste starea globala pentru securitatea alimentatiei si nutritiei arata ca, pentru prima oara, populatia mondiala care sufera de obezitate a depasit-o pe cea care sufera de foame. ONU, avertizare pentru populatia obeza! Datele preliminare care au in vedere starea globala a securitatii alimentare a [] .

Cod portocaliu de furtuna si cod galben de instabilitate atmosferica in mai multe zone din tara

Meteorologii au emis, vineri, o avertizare nowcasting Cod portocaliu de furtuna, valabila in urmatorul interval in mai multe localitati din judetul Buzau. Conform Administratiei Nationale de.

Iohannis ataca Guvernul: Solicit sa ia masuri rapide pentru consolidarea finantelor publice Codul fiscal a fost modificat de mai multe ori decat zile ale anului

Presedintele Klaus Iohannis a atacat, din nou. Guvernul pentru contraperformantele economice, precizand ca a reusit sa modifice codul fiscal de mai multe ori decat zile ale anului trecut. El a facut aluzie si la falimentul Capitalei, solicitand Executivului sa ia masuri imediate pentru consolidarea finantelor publice.

Carmen Dan: in mandatul meu s-au luat cele mai multe mijloace de protectie pentru politisti (VIDEO)

In ultimii doi ani au fost cumparate cele mai multe mijloace de protectie pentru politisti, precum si cele mai multe autospeciale de la mandatul lui Gabriel Oprea incoace, a precizat ministrul de Interne, Carmen.

DNA a descins din nou la Primaria Timisoara. Sunt verificate mai multe autorizatii de construire

Procurorii DNA Timisoara au descins luni la Primaria Timisoara pentru a ridica mai multe documente. Potrivit primarului Nicolae Robu, e vorba de circa 10 autorizatii de construire si certificatele de urbanism conexe.

De cate ori s-a schimbat schimbarea in 2018? Nasui: Au fost mai multe modificari fiscale decat zile lucratoare

In 2018 au fost mai multe modificari ale codului fiscal decat zile lucratoare. Guvernul aproape ca functioneaza dupa un manual pentru gonirea intreprinderilor si investitiilor, a informat economistul Claudiu Nasui.

Un doljean s-a ales cu dosar penal pentru portul fara drept de obiecte periculoase in urma unui control de rutina in trafic. Ce au gasit politistii in cotiera masinii

Un barbat de 39 de ani este cercetat pentru portul fara drept de obiecte periculoase, dupa ce oamenii legii au descoperit o arma alba si mai multe sume de bani, in euro si lei, in masina acestuia.

Carutasii care arunca moloz pe domeniul public, vanati si amendati de politistii locali

In urma verificarilor efectuate zilele trecute in locurile cunoscute din municipiul Buzau, ca platforme ilegale de gunoi, politistii locali au depistat mai multe persoane care au transportat cu carute si depozitat pe domeniul public deseuri rezultate din demolari, dar si de alta natura.

Mai multe mamici din Iasi au protestat in fata Primariei cerand locuri in crese

Zeci de parinti au protestat, joi, in fata Primariei municipiului Iasi fata de lipsa locurilor in crese, dar si fata de introducerea criteriului proximitatii, desi nu sunt crese in fiecare cartier. Parintii ii pot inscrie pe copii in crese aflate la mai putin de 400 de metri distanta de locuintele lor. La cele 11 crese din Iasi sunt 325 de locuri libere si au fost depuse 913 dosare, relateaza Mediafax.

O romanca a fost sechestrata si agresata sexual mai multe ore in Italia de un conational

Multe romance pleaca din tara pentru a castiga bani mai multi in strainatate, chiar daca pentru asta trebuie sa isi paraseasca familiile si prietenii, acceptand privatiuni cotidiene si chiar.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 06:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0.2494 seconds )