Libnet.ro
UNICEF

00:07

Perchezitii la Primaria Constanta si la locuinta lui Radu Mazare

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
Perchezitii la Primaria Constanta si la locuinta lui Radu Mazare

Procurorii DNA fac, in aceasta dimineata, perchezitii la Primaria Constanta si la locuinta primarului Radu Mazare, intr-un dosar in care sunt vizate fapte de coruptie, potrivit surselor de presa. continuă pe Ziarul Bursa

PERCHEZITII la Primaria Constanta si la locuinta lui Radu Mazare. Perchezitiile vizeaza fapte de coruptie ale unor functionari cu functii de conducere

UPDATE: Comunicatul DNA:Procurorii Directiei Nationale Anticoruptie - Sectia de Combatere a Infractiunilor Conexe Infractiunilor de Coruptie efectueaza cercetari intr-o cauza penala, ce.

PERCHEZITII la Primaria Constanta si la locuinta lui Radu Mazare

Dupa ce in urma cu doua saptamani mascatii au descins in forta la casa presedintelui Consiliului Judetean Constanta, Nicusor Constantinescu, si la sediul institutiei pe care o conduce, in aceasta.

Perchezitii la sediul Primariei Constanta si la locuinta lui Radu Mazare

Procurorii DNA fac perchezitii, marti dimineata, la sediul Primariei din Constanta, dar si la locuinta lui Radu Mazare, acesta fiind acuzat de coruptie impreuna cu alti functionari, relateaza B1.

Perchezitii la locuinta lui Radu Mazare si la Primaria Constanta. Mazare: Eu sunt in Bucuresti, ma duceam la DNA. Ponta: Radu Mazare rezista

Procurorii DNA au efectuat, marti, perchezitii la Primaria Constanta si la locuinta primarului Radu Mazare, intr-un dosar in care sunt vizate fapte de coruptie. Potrivit unui comunicat al Primariei Constanta, perchezitiile la sediul institutiei au vizat constructia cartierului de locuinte sociale Henri Coanda din oras. Mazare urmeaza sa fie adus la sediul DNA din Bucuresti in cursul zilei de azi.

Perchezitii la locuinta lui Radu Mazare si la Primaria Constanta. Mazare: Eu sunt in Bucuresti, ma duceam la DNA

Procurorii DNA fac, marti, perchezitii la Primaria Constanta si la locuinta primarului Radu Mazare, intr-un dosar in care sunt vizate fapte de coruptie.

Perchezitii la Primaria Constanta si acasa la Radu Mazare. DNA: Facem 12 perchezitii. Urmarim fapte de coruptie ale unor functionari publici

Procurorii DNA fac perchezitii, marti dimineata, la primaria Municipiului Constanta si acasa la edilul Radu Mazare. Anchetatorii il suspecteaza de fapte de coruptie legate de construirea unui cartier de locuinte sociale. DNA a confirmat perchezitiile in trei judete, iar Primaria Constanta a anuntat ca e vorba despre suspiciuni legate de construirea cartierului Henri Coanda. ---------------------------Ora 09. 38: Primaria municipiului Constanta a dat publicitatii un comunicat de presa referitor la perchezitiile din aceasta dimineata, transmite Ziua de Constanta: Procurorii au solicitat mai multe documente privind proiectarea si procedurile de achizitii referitoare la construirea campusului social Henri Coanda. Documentele solicitate sunt pregatite si vor fi predate in scurt timp celor de la DNA. Ora 09. 36: Radu Mazare a declarat la RTV ca se afla la Bucuresti si ca DNA face perchezitii acasa la el si la rudele saleOra 9. 33: Reactia premierului Ponta: Pana la 7,4 milioane mai este numarul votantilor de la referendumul de demitere a lui Basescu - n. red. ), nu cred ca apuca toti pina in noiembrieOra 09. 25: DNA confirma intr-un comunicat de presa ca procurorii fac perchezitii in 12 locatii situate in municipiile Constanta, Bucuresti si judetul Dambovita, din care una este sediul unei institutii publice. Articol in curs de actualizare.

Perchezitii la locuinta lui Radu Mazare si la sediul Primariei Constanta

Procurorii DNA fac perchezitii la sediul Primariei Constanta si la locuinta edilului Radu Mazare, intr-un dosar de coruptie.

Perchezitii la Primaria Constanta si acasa la Radu Mazare. Edilul va fi dus la Bucuresti pentru audieri

Procurorii DNA fac perchezitii, marti dimineata, la primaria Municipiului Constanta si acasa la edilul Radu Mazare. Primarul va fi adus la Bucuresti pentru audieri, transmite Digi24. Anchetatorii il suspecteaza de fapte de coruptie. Primarul Constantei, Radu Mazare, spunea, in 24 martie, ca DNA il vizeaza intr-o noua ancheta, privind modul in care a fost construit cartierul de locuinte sociale din oras.

UPDATE. Perchezitii la Primaria Constanta si acasa la Radu Mazare, intr-un dosar de coruptie privind construirea unui campus social. DNA anunta perchezitii in Constanta, Bucuresti si Dambovita

Procurorii DNA fac perchezitii la sediul Primariei Constanta si la locuinta edilului Radu Mazare, intr-un dosar de coruptie, alaturi de alti functionari publici, informeaza B1 TV.

UPDATE. Perchezitii la Primaria Constanta si acasa la Radu Mazare, intr-un dosar de coruptie. DNA anunta perchezitii in Constanta, Bucuresti si Dambovita

Procurorii DNA fac perchezitii la sediul Primariei Constanta si la locuinta edilului Radu Mazare, intr-un dosar de coruptie, alaturi de alti functionari publici, informeaza B1 TV.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 00:07

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,226 seconds )