Libnet.ro
UNICEF

01:05

Perchezitii la spitalul judetean din Pitesti. Banii de medicamente ar fi fost DELAPIDATI

Antena3 Antena3,
Perchezitii la spitalul judetean din Pitesti. Banii de medicamente ar fi fost DELAPIDATI

Spitalul judetean din Arges este perchezitionat chiar in acest moment de politistii de la investigarea Criminalitatii Economice. Anchetatorii au indicii ca 500. 000 de lei, bani de medicamente pentru. continuă pe Antena3

Perchezitii la Spitalul Judetean de Urgenta Pitesti, intr-un dosar de delapidare si abuz in serviciu

Politistii argeseni fac, luni, sapte perchezitii, intre care una la Spitalul Judetean de Urgenta din Pitesti, intr-un dosar de delapidare, abuz in serviciu si fals care vizeaza achizitia si consumul de medicamente si materiale sanitare la sectia ATI, prejudiciul fiind de aproximativ 500. 000 de lei, relateaza Mediafax.

Perchezitii la Spitalul Judetean si la mai multe adrese din Pitesti

Perchezitii dela spitalul judetean Arges au loc la sectia Terapie Intensiva. Ancheta vizeaza achizitia si consumul de medicamente in perioada 2009-2014. in paralel, politistii argeseni efectueaza si 5 perchezitiidomiciliare pe raza municipiului Pitesti.

Medicii spagari de la Spitalul Judetean de Urgenta Constanta au fost retinuti

UPDATE- Seful clinicii de chirurgie cardiovasculara de la Spitalul Judetean Constanta a fost retinut. El a fost prins in flagrant in timp ce ii cerea unui pacient 3. 000 de lei pentru operatie. in urma.

UPDATE. Seful Clinicii de Cardiologie de la Spitalul Judetean Constanta si doi medici anestezisti au fost retinuti pentru luare de MITA

Seful sectiei de Cardiologie de la Spitalul Judetean Constanta, Mihnea Militaru, a fost prins in flagrant de procurorii anticoruptie, luni, cand lua mita 3. 000 de lei de la o persoana, pentru o operatie pe cord, sustin surse judiciare, citate de Mediafax.

Spitalul Judetean de Urgenta Pitesti, vizat de perchezitii, intr-un dosar de delapidare si abuz in serviciu

Spitalul Judetean de Urgenta Pitesti, vizat de perchezitii, intr-un dosar de delapidare si abuz in serviciu. Este vorba de un total de sapte perchezitii, dosarul vizand achizitia si consumul de medicamente si materiale sanitare la sectia ATI, prejudiciul fiind de aproximativ 500. 000 de lei.

Perchezitii la Spitalul Judetean Pitesti, pentru fals, delapidare si abuz in serviciu

Anchetatorii au descins, in aceasta dimineata, la Spitalul Judetean Pitesti, dar si la domiciliile unor persoane, banuite de comiterea infractiunilor de delapidare, abuz in serviciu contra intereselor publice si fals, transmit sursele din presa.

UPDATE. Seful sectiei de Cardiologie de la Spitalul Judetean Constanta a fost prins luand mita pentru o operatie pe cord

Seful sectiei de Cardiologie de la Spitalul Judetean Constanta, Mihnea Militaru, a fost prins in flagrant de procurorii anticoruptie, luni, cand lua mita 3. 000 de lei de la o persoana, pentru o operatie pe cord, sustin surse judiciare, citate de Mediafax.

Primarul din Pitesti, Tudor Pendiuc, a fost arestat preventiv

Primarul din Pitesti, Tudor Pendiuc, a fost arestat preventiv, in urma unei decizii a judecatorilor de la Tribunalul Bucuresti, potrivit Digi 24 .

Zece medici rezidenti pentru Spitalul Judetean Buzau

Spitalul Judetean de Urgenta Buzau a semnat contract cu 10 medici rezidenti care isi vor face stagiatura in centrele universitare din tara, iar apoi tinerii vor presta activitate in cadrul unitatii de la Buzau. Pe durata celor patru sau cinci ani de pregatire, banii pentru salarii sunt suportati de Spitalul Judetean. Dupa finalizarea rezidentiatului, medicii sunt obligati prin contract sa revina la Buzau pentru a practica medicina.

Seful sectiei de Cardiologie de la Spitalul Judetean Constanta a fost prins luand mita pentru o operatie pe cord

Seful sectiei de Cardiologie de la Spitalul Judetean Constanta a fost prins in flagrant de procurorii anticoruptie, luni, cand lua mita 3. 000 de lei de la o persoana, pentru o operatie pe cord, sustin surse judiciare, citate de Mediafax.

ştiri de la Antena3

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2023 seconds )