Libnet.ro
UNICEF

08:00

Perchezitii la traficanti de droguri din zona Garii de Nord

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
Perchezitii la traficanti de droguri din zona Garii de Nord

Procurorii DIICOT impreuna cu ofiteri de politie de la Serviciul Antidrog au desfasurat marti o ampla actiune in zona Garii de Nord din Bucuresti, in vederea destructurarii unei grupari formate din 23 de persoane, specializate in traficul de droguri. continuă pe Ziarul Bursa

Perchezitii la traficanti de droguri din zona Garii de Nord

Procurorii DIICOT impreuna cu ofiteri de politie de la Serviciul Antidrog au desfasurat marti o ampla actiune in zona Garii de Nord din Bucuresti, in vederea destructurarii unei grupari formate din 23 de persoane, specializate in traficul de droguri.

Descinderi in forta ale mascatilor in zona Garii de Nord din Capitala: Operatiunea vizeaza persoane fara adapost care au comis ilegalitati (VIDEO)

Descinderi ale mascatilor in zona Garii de Nord din Capitala. Fortele speciale ale jandarmeriei fac verficari marti la persoanele fara adapost care traiesc in zona, informeaza B1 TV. Este vorba despre.

Descinderi de amploare la Gara de Nord. Piscina, plasme si canapele de piele, in canalele din zona

UPDATE - Descoperire uluitoare in reteaua de canale subterane din zona Garii de Nord din Bucuresti. Mascatii care au participat azi la o descindere de amploare au gasit inclusiv o piscina, canapele de piele, televi.

Grecia a cerut Rusiei 10 mld. dolari pentru a iesi din zona euro, in discutii privind un gazoduct

Premierul grec, Alexis Tsipras, i-a cerut presedintelui rus, Vladimir Putin, un credit rapid de zece miliarde de euro pentru a demara procedurile de iesire a Greciei din zona euro, Rusia conditionand o parte a imprumutului de participarea Greciei la un.

Ziarul grecesc To Vima: Alexis Tsipras ar fi cerut Rusiei 10 miliarde de dolari pentru iesirea din zona euro si revenirea la drahma

Premierul grec Alexis Tsipras ar fi cerut Rusiei un sprijin de 10 miliarde de dolari pentru a iesi din zona euro si a reveni la drahma, a dezvaluit ziarul grec To Vima. Potrivit sursei citate, Rusia nu a refuzat.

Dezvaluire BOMBA in presa elena: Negocierile dintre Tsipras si Putin pentru iesirea Atenei din Zona Euro

Premierul grec, Alexis Tsipras, i-a cerut presedintelui rus, Vladimir Putin, un credit de zece miliarde de euro pentru a demara procedurile de iesire a Greciei din zona euro, afirma surse citate de presa elena.

Analiza: Germania ar trebui sa iasa din zona euro

Ultima serie de tensiuni dintre Grecia si creditorii sai europeni a demonstrat inca o data ca tarile cu economii atat de diferite nu ar fi trebuit sa intre niciodata in zona euro, scrie ziare. com. Insa ar fi mai bine.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 08:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,227 seconds )