Libnet.ro
UNICEF

01:05

PERFORMANTA: Romania, cel mai BUN rezultat din istoria participarii la Olimpiada ...

România Liberă România Liberă,
PERFORMANTA: Romania, cel mai BUN rezultat din istoria participarii la Olimpiada ...

Elevii romani au reusit cel mai bun rezultat din istoria participarii tarii noastre la Olimpiada Internationala de Astronomie si Astrofizica: doua medalii de aur, doua medalii de argint si o medalie de bronz, informeaza Ministerul Educatiei, intr-un comunicat remis redactiei. Citeste si Romania, prima din lume la Olimpiada Internationala de Geografie Medaliile de aur au fost cucerite de Iustina Craciun si Denis Turcu, elevi in clasa a XI-a la Liceul International de Informatica din Bucuresti. continuă pe România Liberă

PERFORMANTA: Romania, cel mai BUN rezultat din istoria participarii la Olimpiada de Astronomie.

Elevii romani au reusit cel mai bun rezultat din istoria participarii tarii noastre la Olimpiada Internationala de Astronomie si Astrofizica: doua medalii de aur, doua medalii de argint si o medalie de bronz, informeaza Ministerul Educatiei, intr-un comunicat remis redactiei. Citeste si Romania, prima din lume la Olimpiada Internationala de Geografie Medaliile de aur au fost cucerite de Iustina Craciun si Denis Turcu, elevi in clasa a XI-a la Liceul International de Informatica din Bucuresti.

Cel mai bun rezultat obtinut vreodata de Romania laOlimpiada de Astronomie si Astrofizica: 5 medalii

Romania a inregistrat anul acesta cel mai bun rezultat din istoria participarii romanesti la Olimpiada Internationala de Astronomie si Astrofizica: cinci medalii doua medalii de aur, doua medalii de argint si o medalie de bronz), potrivit Ministerului Educatiei.

Romania a obtinut 5 medalii laOlimpiada de Astronomie si Astrofizica, cel mai bun rezultat de pana acum

Romania a inregistrat anul acesta cel mai bun rezultat din istoria participarii romanesti la Olimpiada Internationala de Astronomie si Astrofizica: cinci medalii doua medalii de aur, doua medalii de argint si o medalie de bronz), potrivit Ministerului Educatiei.

Lionel Messi, Franck Ribery si Cristiano Ronaldo, in cursa pentru titlul de cel mai bun jucator din Europa

Argentinianul Lionel Messi FC Barcelona), francezul Franck Ribery Bayern Munchen) si portughezul Cristiano Ronaldo Real Madrid) se afla pe lista scurta pentru alegerea celor mai bun fotbalist din Europa in.

China: A fost terminat cel de-al doilea cel mai inalt turn din lume

Constructorii din Shanghai au terminat, astazi, lucrul la cel de-al doilea cel mai inalt turn din lume, fixand ultima grinda in structura principala, informeaza AFP.

Paradoxul din cel mai scump oras din lume: multi saraci si preturi astronomice

Pentru a doua oara in trei ani, Luanda, capitala Angolei, a fost declarat cel mai scump oras din lume pentru expati, potrivit unui studiu realizat de firma de resurse umane Mercer . In timp ce majoritatea cetatenilor locali traiesc in saracie,.

Imaginile care emana bucurie. intalnirea emotionanta dintre un caine si prietenul sau cel mai bun

Un material video emotionant face furori pe internet. Dupa ce a fost plecat timp de sase luni de acasa, un american a fost intampinat de catelul sau. Imaginile urmatoare nu mai au nevoie de niciun.

SIF Oltenia si-a dublat veniturile la semestru si are al doilea cel mai mare profit din sector

Veniturile SIF Oltenia SIF5) au crescut de 2,2 ori in primul semestru din acest an, la 189,92 milioane lei 43,2 milioane euro), insa cheltuielile au inregistrat o dinamica mai accentuata, fiind de 2,9 ori mai mari, de 84,26 milioane lei, ca urmare a.

Specialistii americani sustin ca 1234 este cel mai popular PIN din lume

Omenirea se confrunta cu o problema de creativitate cand vine vorba de combinatiile PIN ale cardurilor. Cel putin asta sustin mai multi specialistii americani, care au facut un studiu pe aceasta.

Cinci medalii pentru Romania, la Olimpiada Internationala de Astronomie si Astrofizica

Elevii romani au castigat cinci medalii - doua de aur, doua de argint si una de bronz - la Olimpiada Internationala de Astronomie si Astrofizica, acesta fiind cel mai bun rezultat al Romaniei in istoria.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0.2048 seconds )