Libnet.ro
UNICEF

01:05

Pericol pentru Romania. Ce sanse are tara noastra in cazul unui razboi cu Rusia

Playtech Playtech,
Pericol pentru Romania. Ce sanse are tara noastra in cazul unui razboi cu Rusia

O simulare facuta de catre militarii romani a aratat tuturor care sunt sansele in cazul unei infruntari cu Rusia si care este punctul nostru slab in cazul acestui scenariu ipotetic. Ce s-a intamplat? Scenariu: Punctul slab al defensivei Romania in cazul unui razboi cu Rusia O simulare facuta de militarii romani a adus in atentia . continuă pe Playtech

Ludovic Orban: Obiectivul PNL este acela de a castiga alegerile. Adversarul nostru politic este PSD, care continua sa reprezinte un pericol grav pentru Romania (VIDEO)

Premierul Ludovic Orban, presedintele PNL, a subliniat ca obiectivul liberalilor este acela de a castiga alegerile. Concentrarea noastra este pe lupta impotriva PSD, a subliniat prim-ministrul, sambata, la.

Dragos Bucur si-a luat familia si a plecat din Romania: Spre o tara inca normala

Emisiunea Visuri la cheie s-a filmat in avans, astfel ca pe post se pot urmari inca editiile emisiunii. Dar iata ca Dragos Bucur a decis impreuna cu familia ca este timpul sa paraseasca Romania. Dragos Bucur si-a luat familia si a plecat din Romania Asa ca si-au facut bagajele si au pornit spre aeroport. Acolo, .

ştiri de la Playtech

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2078 seconds )