Libnet.ro
UNICEF

01:05

Pericol pentru soferi: Meteorologii au emis un cod galben de ceata valabil in sase judete (VIDEO)

B1 B1,
Pericol pentru soferi: Meteorologii au emis un cod galben de ceata valabil in sase judete (VIDEO)

Pericol pe soselele din tara. Meteorologii au emis un cod galben de ceata valabil in sase judete, pana la ora 12. Potrivit ANM, in Alba, Cluj, Bistrita-Nasaud, Salaj, Harghita si. continuă pe B1

Cod galben de ceata in cinci judete; vizibilitatea este redusa pe Autostrada A1 Sibiu-Deva si pe mai multe drumuri judetene

Meteorologii au emis, miercuri dimineata, atentionari cod galben de ceata pentru judetele Alba, Cluj, Bistrita-Nasaud, Salaj si Harghita, unde vizibilitatea este izolat sub 50 de metri, centrul Infotrafic anuntand ca se circula in conditii de ceata pe Autostrada A1 Sibiu-Deva, precum si pe DN 13 si DN 15.

Cod galben de ceata in mai multe judete

Meteorologii au emis mai multe avertizari Cod galben de ceata, valabile pentru patru judete din tara. Potrivit specialistilor, pe langa ceata vor fi si intensificari de vant care vor depasi la rafala 70% de kilometri pe ora.

Cod galben de ceata prelungit in Teleorman pana la ora 12.00

Administratia Nationala de Meteorologie a prelungit, duminica, pana la pranz, atentionarea cod galben de ceata pentru mai multe localitati din judetul Teleorman.

Atentie soferi! Este cod galben de ceata in sapte judete. Vizibilitatea este redusa in unele locuri si sub 50 de metri

Meteorologii au emis mai multe avertizari cu cod galben de ceata care poate reduce vizibilitatea in unele zone si pana sub 50 de metri.

Atentie soferi! Cod galben de ceata, burnita si polei pentru judetele Cluj, Salaj, Bistrita-Nasaud si Harghita, pana la 8:00

Administratia Nationala de Meteorologie ANM) a emis, miercuri dimineata, atentionari nowcasting Cod galben de ceata, burnita si polei, valabile in mai multe localitati din judetele Cluj, Salaj, Bistrita-Nasaud si Harghita, in urmatoarele doua ore.

ştiri din Auto

ştiri de la B1

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2212 seconds )