Libnet.ro
UNICEF

20:15

Pericol pentru soferii care trec pe langa santierul autostrazii Lugoj - Deva: Drumul este acoperit de nori de praf si bolovani se prabusesc de pe versant (FOTO)

B1 B1,
Pericol pentru soferii care trec pe langa santierul autostrazii Lugoj - Deva: Drumul este acoperit de nori de praf si bolovani se prabusesc de pe versant (FOTO)

Probleme fara sfarsit pentru autostrada Lugoj - Deva. Soferii care circula pe Drumul National 76 Deva Oradea sunt in pericol pentru ca in zona santierului autostrazii a fost decopertat. continuă pe B1

VIDEO Imagini de cosmar surprinse pe santierul Autostrazii Lugoj - Deva. De ce se tem soferii care trec pe langa versant

Santierul Autostrazii Lugoj Deva creeaza probleme mari soferilor care circula pe Drumul National 76 Deva Oradea. Un versant este decopertat, in aceste zile, iar bucati de bolovani se pravalesc pana la marginea soselei. Norii de praf acopera drumul national si pun in pericol siguranta trecatorilor.

Subiectele zilei: Debutul anului scolar intampinat de profesori cu PROTESTEZ; Imagini de cosmar surprinse pe santierul Autostrazii Lugoj - Deva; Firea mai scoate un milion de euro din bugetul Bucurestiului pentru Catedrala Neamului

Noua Transalpina, construita pe jumatate. Privelistile impresionante ale drumului istoric, blocat in munti. O sosea turistica realizata pentru a lega, peste Muntii Valcan, Hunedoara si Gorj. Germania: Trei milioane de alegatori cu multe dileme. Tinerii nu prea merg la vot. Ar putea fi alegerile din 24 septembrie decise de alegatorii in varsta? Date fiind tendintele actuale, raspunsul este negativ.

Papa Francisc, mesaj dur pentru cei care neaga incalzirea globala: Omul este stupid, un incapatanat orb

Papa Francisc i-a catalogat drept stupizi, luni, pe cei care neaga incalzirea globala dupa ce Statele Unite, Mexicul si Insulele Caraibe au fost devastate de uragane, informeaza AFP. Un rand din Vechiul Testament imi vine in minte: omul este stupid, un incapatanat om orb, a adaugat Suveranul Pontif.

Papa Francisc, mesaj dur pentru cei care neaga incalzirea globala: Omul este neghiob, un incapatanat orb

Papa Francisc i-a catalogat drept neghiobi, luni, pe cei care neaga incalzirea globala dupa ce Statele Unite, Mexicul si Insulele Caraibe au fost devastate de uragane, informeaza AFP. Cei care neaga incalzirea globala) ar trebui sa merga si sa vorbeasca cu oamenii de stiinta. Sunt foarte clari si precisi, a spus Papa luni in timpul unei declaratii de presa.

Avertisment pentru romanii care vor sa mearga in Italia: Sunt inundatii puternice

Ministerul Afacerilor Externe informeaza cetatenii romani care se afla, tranziteaza sau doresc sa calatoreasca in Italia ca anumite regiuni din nordul si centrul tarii se confrunta cu fenomene m.

ştiri din Auto

ştiri de la B1

actualitate, 20:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,22 seconds )