Libnet.ro
UNICEF

17:15

IN PERIOADA 16 - 20 MARTIE ANCPI a eliberat si a transmis online peste 180 de mii de documente

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
IN PERIOADA 16 - 20 MARTIE ANCPI a eliberat si a transmis online peste 180 de mii de documente

Agentia Nationala de Cadastru si Publicitate Imobiliara ANCPI) a eliberat si a transmis online peste 180. 000 de documente, in perioada 16 - 20 martie 2020, se arata intr-un comunicatremis Redactiei noastre. continuă pe Ziarul Bursa

Piata rezidentiala respira: ANCPI a transmis online peste 180.000 documente saptamana trecuta

Agentia Nationala de Cadastru si Publicitate Imobiliara ANCPI) a implementat, cu ajutorul Trencadis, o serie de functionalitati in contextul epidemiei de coronavirus prin mutarea online a tuturor operatiunilor zilnice, desfasurate anterior in ghisee.

Mihai Petre, in lacrimi! Cine a luat Golden Buzz la Romanii au Talent, pe Pro TV Editia de vineri, 20 martie

Cel mai iubit show de divertisment,Romanii au talent,a inceput de vineri, 8 februarie, de la 20:30, sezonul 10suprem, numai la PRO TV. Fiecare vineri seara va scoate la iveala momente nemaiintalnite, care vor tine telespectatorii cu sufletul la gura. Update: Zece ani, nascuta pe zece martie, sezonul zece. Crede in semne. Sara Maria Ardeleanu are .

incepe campania de dezinsectie, tratamentele se aplica in perioada 24-27 martie

Primaria Municipiului Calarasi anunta cetatenii ca, in perioada 24 27 martie, se vor efectua tratamente in aliniament, in intervalul orar 22. 00, pentru combaterea tuturor bolilor si daunatorilor vegetatiei de aliniament, gardurilor vii, a pomilor si arbustilor ornamentali, in functie de conditiile meteorologice.

Curs valutar BNR, vineri, 20 martie 2020. Sfarsit de saptamana prost pentru leu?

BNR va emite noul curs valutar vineri, 20 martie 2020, in jurul orei 13. Valorile principalelor valute internationale vor fi actualizate si afisate atat pe site-ul oficial al Bancii, cat si mai jos. Curs valutar BNR, vineri, 20 martie 2020 Banca Nationala a Romaniei BNR) va actualiza valoarea monedelor lumii vineri, 20 martie 2020. Data .

Google Doodle, 20 MARTIE: Despre Doctorul Ignaz Semmelweis si beneficiile spalatului mainilor, in semn de recunoastere a importantei acestui obicei

Astazi Google il sarbatoreste pe medicul maghiar Ignaz Semmelweis, recunoscut drept prima persoana care a descoperit beneficiile medicale ale spalatului pe maini. Pe 20 martie 1847, Semmelweis a fost numit.

INCEPAND CU 20 MARTIE: IKEA Romania inchide temporar magazinele

Retailerul suedez de mobilier IKEA Romania a anuntat ca inchide temporar cele doua magazine incepand de vineri, 20 martie, ora 18:00, ca masura de precautie impotriva riscului continuu de Covid-19.

Echinoctiul de primavara 2020. Traditii si obiceiuri, pe 20 martie

Ziua si noaptea vor fi egale in orice loc de pe Pamant astazi, 20 martie 2020, la ora 5:50ora Romaniei). Ce inseamna echinoctiul de primavara si ce traditii si obiceiuri sunt lasate de batrani pentru aceasta zi? Echinoctiu de primavara 20 martie 2020. Traditii si obiceiuri Echinoctiu, numit si echinox, este momentul cand ziua .

Prognoza meteo ANM pentru vineri, 20 martie. Ce spun specialistii

Specialistii de la Administratia Nationala de Meteorologie au emis o noua prognoza. Cum va fi vremea azi, 20 martie, pe tot teritoriul Romaniei? Ce spun meteorologii pentru ultima zi a saptamanii si cum va fi in weekend? Prognoza meteo ANM pentru vineri, 20 martie Meteorologii anunta ca vremea pentru astazi va fi deosebit de calda .

HOROSCOP DRAGOSTE 20 MARTIE. Gemenii trebuie sa fie tandrii, Sagetatorii sunt sfatuiti sa discute cu partenerii

Iata horoscopul zilnic dragoste pentru azi, VINERI 20 MARTIE 2020. Incepe primavara astronomica. Soarele intra in Berbec. Razboinicul Marte face conjunctie cu fabulosul Jupiter.

HOROSCOP. Mesajul Fecioarei Maria pentru zodii pentru 20 martie. Balantele trebuie sa ierte, Capricornii se respecta pe sine

Primeste cu inima deschisa un mesaj al zilei de VINERI 20 MARTIE 2020 cu scop de imputernicire, sustinere si claritate pentru calatoria ta de viata.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 17:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2144 seconds )