Libnet.ro
UNICEF

17:30

in perioada 25.09-01.10.2019, au fost postate pe site-ul CONPET mai multe achizitii

România Liberă România Liberă,
in perioada 25.09-01.10.2019, au fost postate pe site-ul CONPET mai multe achizitii

In perioada 25. 2019, au fost postate pe site-ul CONPET urmatoarele achizitii. continuă pe România Liberă

in perioada 25.09-01.10.2019, au fost postate pe site-ul CONPET mai multe achizitii

In perioada 25. 2019, au fost postate pe site-ul CONPET urmatoarele achizitii.

VIDEO Momentele socante in care doi infractori romani au aruncat in aer si au jefuit mai multe bancomate in Marea Britanie, exact ca in filmele cu gangsteri

Doi romani care au fost arestati in Marea Britanie si acuzati ca au jefuit mai multe bancomate, au fost condamnati la ani grei de inchisoare.

VIDEO Momentul in care un pod din Taiwan se prabuseste peste mai multe barci de pescuit

Sase persoane au fost ranite grav dupa ce un pod s-a prabusit marti intr-un port din nord-estul Taiwanului, strivind mai multe barci de pescuit, iar mai multe echipaje ar putea fi ramas blocate in interiorul ambarcatiunilor, au anuntat autoritatile locale, potrivit Reuters.

VIDEO Momentul in care un pod din Taiwan se prabuseste peste mai multe barci de pescuit

Un pod s-a prabusit, marti, intr-un golf din nord-estul Taiwanului, distrugand mai multe barci de pescuit si ranind grav cel putin sase persoane, informeaza Reuters.

Mario Iorgulescu, amuzat ca e un pericol la volan. Ce a postat tanarul pe Facebook dupa mai multe accidente

Mario Iorgulescu a avut mai multe accidente rutiere in Romania, dar si in strainatate, pana la momentul in care a ucis un barbat de 24 de ani. Inclusiv Mario Iorgulescu era constient ca e un pericol la.

Mai multe universitati organizeaza festivitati de deschidere a anului univesitar

Mai multe universitati din Bucuresti si din tara organizeaza, luni, festivitati de deschidere a anului universitar 2019-2020.

Mario Iorgulescu, amuzat ca e un pericol la volan: Ce a postat pe Facebook dupa mai multe accidente

Pana sa ucida un barbat de 24 de ani, cu doi copii acasa, Mario Iorgulescu avusese mai multe accidente rutiere in Romania, dar si in strainatate.

Ancheta la Protectia Copilului Galati privind cei 18 minori dati disparuti in ultimul an. Mai multe date nu e prudent deocamdata sa dezvaluim

Este cea de-a doua ancheta din acest an de care este vizata institutia, dupa ce in vara a mai existat o cercetare, cu privire la o copila de 14 ani, aflata teoretic in grija statului, dar gasita plina de sange pe strada. Atunci, directorul adjunct al DGASPC Galati a fost demis.

Cazul Caracal. Mama Luizei s-a prezentat pentru recoltarea probelor ADN, dupa mai multe refuzuri si dupa ce a fost amendata: Am fost pur si simplu obligata. Am fost umiliti

Monica Melencu, mama Luizei Melencu, tanara de 18 ani disparuta in luna aprilie, s-a prezentat luni la Institutul National de Criminalistica din Bucuresti pentru a-i fi recoltate probe ADN, femeia refuzand pana acum si fiind amendata cu 5. 000 de lei. 23 Monica Melencu, , a declarat, luni, ca a fost obligata si amenintata de un comisar de politie sa dea probele biologice si cele de ADN.

Sistemul public de alimentare cu apa ajunge la tot mai multe persoane

Accesul la o sursa de apa este vital pentru oameni. Din acest punct de vedere lucrurile stau destul de bine in tara noastra, fiind destul de putine zone in care exista probleme. Populatia deservita de sistemul public de alimentare cu apa a fost, in 2018, de peste 13,51 milioane de persoane, cea mai mare pondere in total fiind consemnata in mediul urban, respectiv 98,7%, arata datele statistice oficiale.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 17:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2122 seconds )