Libnet.ro
UNICEF

09:30

Perseide 2020. O noua ploaie de stele cazatoare va avea loc in noaptea de 12 spre 13 august

B1 B1,
Perseide 2020. O noua ploaie de stele cazatoare va avea loc in noaptea de 12 spre 13 august

O ploaie de meteori are loc in luna august a fiecarui an. Spectacolul este oferit de Perseide, mici particule ale cometei Swift-Tuttle, care se intersecteaza in fiecare an cu orbita terestra intre mijlocul lunii iu. continuă pe B1

PERSEIDE 2020: Ploaia de stele atinge apogeul in noaptea aceasta

In fiecare an, curentul de meteori Perseide aduce un spectacol impresionant pe cerul noptii, iar in noaptea de 12 spre 13 august se va ajunge la punctul maxim. Curentul de meteori Perseide apare in fiecare an in prima jumatate a lunii august pe cerul noptii. Meteorii par a veni din dreptul constelatiei Perseus, de unde se imprastie in toate directiile, scrie europafm.

EXCLUSIV Cate stele cazatoare pot fi vazute intr-o ora, in timpul Perseidelor din august 2020

Fenomenele de stele cazatoare sunt cunoscute in toata lumea. Curentul de meteori Perseide, apare in fiecare an incepand cu finalul lunii iulie si pana in prima jumatate a lunii august. Faza maxima a ac.

Perseide 2020. Ce semnificatie are ploaia de stele din aceasta noapte

Perseidele, cea mai spectaculoasa ploaie de meteori, inregistreaza maximul in noaptea de 12 spre 13 august 2020. Ploaia de stele este un fenomen cunoscut si reprezinta unul dintre numeroasele roiuri de.

ştiri de la B1

actualitate, 09:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2199 seconds )