Libnet.ro
UNICEF

01:05

Persoana care a perturbat traficul aerian pe cel mai mare aeroport european era un roman. Ce facut barbatul

Antena3 Antena3,
Persoana care a perturbat traficul aerian pe cel mai mare aeroport european era un roman. Ce facut barbatul

Autoritatile britanice au anuntat ca au pus sub acuzare un barbat, care a folosit o drona pe 24 decembrie, in apropierea aeroportului Heathrow. George Rusu, un roman in varsta de 38 de ani, va ajunge. continuă pe Antena3

Autoritatile bulgare au decis: Cel mai mare domeniu de schi din Balcani NU se va EXTINDE

Cel mai mare domeniu de schi din Balcani, din Bulgaria nu se va extinde. Aceasta este decizia luata de Curtea Suprema de la Sofia, care a stabilit ca domeniul nu se poate mari, fiind intr-un sit protejat UNESCO,.

Lumea sportului romanesc este in doliu! Cel mai mare antrenor de sarituri in apa a murit

Cel mai mare antrenor roman de sarituri in apa din toate timpurile, Pantelimon Decuseara, a decedat joi, la varsta de 78 de ani, a anuntat Federatia Romana de Natatie si Pentatlon Modern pe pagina sa de.

Statul care incepe cel mai mare experiment din lume: toti locuitorii vor avea un venit minim garantat

Unul dintre cele mai mici state din India, dar cu populatie de peste 610. 000 de locuitori, va oferi tuturor cetatenilor un venit minim garantat, acesta fiind cel mai mare experiment de acest fel derulat vreodata, scrie Washington Post.

VIDEO Greva spontana la Rulmenti Barlad, cel mai mare angajator privat din judetul Vaslui

Aproape 1. 000 de muncitori de la Rulmenti Barlad, cel mai mare angajator privat din judetul Vaslui au intrerupt vineri, 18 ianuarie, activitatea, declansand o greva spontana.

Dambovita, apreciat de Banca Mondiala ca judetul cu cel mai mare potential de dezvoltare din Romania. Autoritatile propun proiecte de 606 de mil. euro

Banca Mondiala, in parteneriat cu Federatia Zonelor Metropolitane si Aglomerarilor Urbane din Romania FZMAUR) si cu sprijinul autoritatilor publice subnationale, a identificat o serie de proiecte cu impact metropolitan pentru Bucuresti si cele 40 de resedinte de judet din Romania.

UPDATE Cel mai rece decembrie din istoria pilonului II de pensii: Desi numarul participantilor a crescut la 7,25 milioane persoane, valoarea activelor a scazut, iar rentabilitatea a ajuns la cel mai mic nivel

Ordonanta care suprataxeaza mediul de afaceri a redus valoarea totala a activelor din pilonul II de pensii in luna decembrie 2018, iar indicatorul de rentabilitate a fondurilor de pensii a ajuns la cel mai mic nivel din istorie. Scaderea valorii actiunilor cotate la Bursa de Valori Bucuresti, ca raspuns al pietei financiare la prevederile Ordonantei 114/2018, este principala explicatie atat pentru reducerea valorii activelor, cat si pentru inrautatirea indicatorului de rentabilitate calculat de ASF, sustin oficialii APAPR, asociatia care reprezinta administratorii de fonduri de pensii administrate privat. Acestia spun ca in ciuda acestor scaderi bursiere, fondurile au obtinut in 2018 al 11-lea an de castiguri nete pentru cei 7,2 milioane de participanti la sistem. UPDATE ASF sustine ca fondurile de pensii private sunt investitori pe termen lung si ca evolutia pe termen foarte scurt de ex: o luna) nu este un indicator relevant. Fara a spune nimic despre efectele OUG 114/2018, ASF sustine ca scaderea generalizata a pietelor bursiere internationale si riscul de contagiune din luna decembrie 2018 au influentat pe termen foarte scurt activele fondurilor de pensii'.

Noul BMW Seria 7 are o grila cu 40% mai mare pentru ca toata lumea sa te vada si sa iti faca loc in trafic

BMW a lansat la mijlocul acestei saptamani un nou Seria 7, iar primul lucru care iese in evidenta este. grila frontala cu 40% mai mare ca pana acum.

Pe un forum de hacking a fost gasita cea mai mare colectie de date furate; 770 de milioane de adrese de e-mail si de parole

Pe un forum de hacking a fost gasita cea mai mare transa de date personale descoperita vreodata, 770 de milioane de adrese de e-mail si de parole postate de cineva la final de decembrie. Colectia are 87 GB si a fost descoperita de Troy Hunt care se ocupa de Have I Been Pwned, un cunoscut serviciu unde iti introduci adresa de e-mail si poti afla daca a fost continuta de o bresa informatica din trecut.

UPDATE Ministrul Justitiei anunta Ordonanta de Urgenta n cel mai scurt timp posibil pentru cei condamnati de completuri nelegal constituite. Decizia, una cu miza pentru Liviu Dragnea

Guvernul va da in cel mai scurt timp posibil o Ordonanta de Urgenta in baza careia cei care au fost condamnati definitiv de catre completuri de judecata nelegal constituite sa poata face recurs in anulare, a anuntat, duminica seara, la Romania TV, ministrul Tudorel Toader. El a mai spus ca asteapta motivarea deciziei Curtii Constitutionale privind protocoalele intre Ministerul Public si SRI si ca, cel mai probabail, se va proceda la fel - va fi data o Ordonanta de Urgenta.

UPDATE Ministrul Justitiei anunta Ordonanta de Urgenta n cel mai scurt timp posibil pentru cei condamnati de completuri nelegal constituite. OUG, una cu miza pentru Liviu Dragnea

Guvernul va da in cel mai scurt timp posibil o Ordonanta de Urgenta in baza careia cei care au fost condamnati definitiv de catre completuri de judecata nelegal constituite sa poata face recurs in anulare, a anuntat, duminica seara, la Romania TV, ministrul Tudorel Toader. El a mai spus ca asteapta motivarea deciziei Curtii Constitutionale privind protocoalele intre Ministerul Public si SRI si ca, cel mai probabail, se va proceda la fel - va fi data o Ordonanta de Urgenta. USR, despre Ordonanta anuntata de ministrul Justitiei: Dragnea scapa de condamnarea in dosarul Referendumul.

ştiri de la Antena3

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2281 seconds )