Libnet.ro
UNICEF

01:05

O persoana a murit in urma unui accident intre un camion si un autoturism, in Mehedinti

România Liberă România Liberă,
O persoana a murit in urma unui accident intre un camion si un autoturism, in Mehedinti

O persoana a murit, iar traficul este ingreunat pe DN 67, in urma unui accident in care au fost implicate un autoturism si un camion, in judetul Mehedinti, arata News. ro. continuă pe România Liberă

Patru persoane au ajuns la spital in urma unui accident rutier provocat din gelozie, in Popesti-Leordeni

Patru persoane au ajuns la mai multe spitale din Capitala, luni seara, 20 martie, in urma unui accident rutier provocat, din gelozie, de un barbat, in Popesti-Leordeni.

Sapte persoane au ajuns la spital, in urma unui accident rutier care a avut loc la Ciorogarla

Sapte persoane au fost transportate la spital, luni dimineata, dupa ce au fost implicate intr-un accident rutier care s-a produs la iesirea din localitatea Ciorogarla catre Capitala, informeaza Inspectoratul pentru Situatii de Urgenta ISU) Bucuresti.

Doi oameni au murit iar altul este ranit grav in uma unui accident rutier in judetul Galati

Doi barbati de 40 si 33 ani au murit, iar un altul de 47 ani a fost grav ranit in urma unui accident rutier produs sambata pe DN 25, a declarat seful Serviciului Politiei Rutiere Galati, Bogdan Carp.

Un microbuz cu 17 elevi s-a rasturnat pe o sosea intre Deva si Hunedoara. Soferul era baut, dar a declarat ca a adormit la volan

Opt elevi au fost raniti in urma unui accident produs pe o sosea intre Deva si Hunedoara, dupa ce soferul autoturismului a pierdut controlul si s-a rasturnat pe marginea drumului. Ceilalti noua elevi din masina se afla in stare buna, neavand rani, potrivit Digi24.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,1981 seconds )