Libnet.ro
UNICEF

20:30

3 persoane care vindeau droguri in statiunea Mamaia, retinute de DIICOT

Hotnews Hotnews,
 3 persoane care vindeau droguri in statiunea Mamaia, retinute de DIICOT

Doi barbati si o femeie au fost retinuti joi de procurorii DIICOT Constanta, fiind acuzati de trafic de droguri de mare risc si complicitate la trafic de droguri de mare risc. Cei trei sunt acuzati ca au vandut, in zona cluburilor din statiunea Mamaia, peste 1. 000 de comprimate cu substanta activa methylenedioxymetamfetamine MDMA), drog de mare risc, arata DIICOT, intr-un comunicat. continuă pe Hotnews

Mamaia: Trei persoane ce vindeau droguri de mare risc, retinute de DIICOT

Trei persoane au fost retinute joi de DIICOT sub acuzatia ca au vandut droguri de mare risc in zona cluburilor de noapte din nordul statiunii Mamaia, potrivit Mediafax. Potrivit unui comunicat.

Trei traficanti, prinsi in timp ce vindeau droguri in cluburi din Mamaia

Doi barbati din Bucuresti si o femeie din Mangalia au fost prinsi de catre procurorii DIICOT dupa ce au vandut 1. 000 de comprimate de droguri in zona cluburilor din Mamaia, obtinand astfel 5. 000 de euro si 2. 500 de lei.

Droguri vandute in cluburile de noapte din statiunea Mamaia. Trei persoane, retinute

Procurorii DIICOT Serviciul Teritorial Constanta au dispus, joi, retinerea a trei persoane care sunt acuzate ca au vandut droguri de mare risc in zona cluburilor de noapte din nordul statiunii.

Doua persoane care afirma ca au fost ranite in timpul marsului de sambata din Charlottesville au dat in judecata organizatorii si soferul care a intrat cu masina in multime, cerand trei milioane de dolari despagubire

Doua persoane care afirma ca au fost ranite in timpul marsului de sambata al extremei-drepte din Charlottesville, Virginia, au dat in judecata soferul acuzat de uciderea unei femei prin conducerea masinii prin multime si organizatorii evenimentului, cerand despagubiri in valoare de trei milioane de dolari, potrivit Reuters.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 20:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2135 seconds )