Libnet.ro
UNICEF

21:30

Persoanele care au avut COVID isi pastreaza imunitatea cinci luni. Studiu

Adevărul Adevărul,
Persoanele care au avut COVID isi pastreaza imunitatea cinci luni. Studiu

Cele mai multe persoane care au avut Covid-19 devin imune la virus pentru cel putin cinci luni, arata un studiu condus de Public Health England. continuă pe Adevărul

Cand trebuie vaccinati cei care au avut COVID si ce se intampla daca primesti vaccinul in timp ce esti infectat

Medicii Spitalului de Boli Infectioase Victor Babes din Timisoara le recomanda persoanelor care au COVID-19 sa se vaccineze la 30 de zile de la obtinerea unui test negativ. Totusi, sustin medicii, vaccinarea unei persoane afectate de boala nu este o problema.

Imunitatea in fata COVID-19 poate tine pana la cinci luni. Un studiu arata ca persoanele care au fost deja infectate sunt cu 83% mai putin predispuse sa se reinfecteze

Faptul ca persoanele care s-au infectat deja cu SARS-CoV-2 devin imune in fata bolii este deja cunoscut, mai putin stiut este insa intervalul de timp in care ele nu pot face boala. Un studiu recent, realizat de.

Studiu privind COVID-19: Virusul mai poate fi raspandit de persoanele care au fost infectate si care au dezvoltat anticorpi

Persoanele care au avut COVID-19 este posibil sa dezvolte imunitate la infectia bolii timp de cel putin cinci luni, dar exista dovezi ca cei cu anticorpi ar putea inca sa poarte si sa raspandeasca virusul,.

Persoanele care se vaccineaza si intra in contact cu un pacient cu COVID-19 nu vor mai sta in carantina

Persoanele care se vaccineaza impotriva COVID-19 nu mai trebuie sa stea in izolare 14 zile daca intra in contact direct cu un bolnav, spune directorul Centrului National de Supraveghere si Control al Bolilor Transmisibile din INSP, Adriana Pistol.

Prima doamna a Frantei a avut COVID. Cu ce simptome s-a confruntat!

Brigitte Macron, prima doamna a Frantei, a fost testata pozitiv cu COVID-19 chiar in Ajun de Craciun, dupa ce si Presedintele Emmanuel Macron trecuse prin aceasta experienta. Afla cu ce simptome s-a confruntat.

CORONAVIRUS |MAE: Din 15 ianuarie, persoanele care calatoresc in Austria trebuie sa completeze un formular online pe care sa il prezinte la sosire

Ministerul Afacerilor Externe MAE) a transmis, miercuri, ca, incepand din 15 ianuarie, persoanele care ajung in Austria trebuie sa completeze, inainte de intrarea in aceasta tara, un formular online pe care s.

Persoanele vaccinate anti-COVID-19 scapa de carantina, in cazul in care intra in contact cu persoane infectate

Romanii care se vaccineaza impotriva COVID-19 nu vor mai fi nevoite sa ramana in izolare, chiar daca intra in contact cu persoane infectate,a asiguratValeriu Gheorghita, coordonatorul campaniei.

Premierul Florin Citu: Lista cu persoanele care intra in etapa a doua de vaccinare creste in fiecare zi, pentru ca sunt mai multe prioritati pe care le vedem

Intrebat despre vaccinarea studentilor romani care urmeaza sa plece la studii in strainatate sau despre muncitorii sezonieri, premierul Florin Citu nu a exclus posibilitatea ca aceste categorii sa fie.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 21:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2422 seconds )