Libnet.ro
UNICEF

08:45

Persoanele care intra in Belgia vor fi obligate sa completeze anterior un formular online

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
Persoanele care intra in Belgia vor fi obligate sa completeze anterior un formular online

Ministerul Afacerilor Externe a anuntat ca, incepand cu 1 august, toate persoanele care vor sa intre in Belgia, in scop turistic, vor fi obligate sa completeze anterior un formular online. Sunt exceptate de la aceasta masura persoanele care calatoresc pe alte rute decat aeriana sau navala si care raman in Belgia maximum 48 de ore, inclusiv in scopul tranzitului. Exceptie de la regula fac si persoanele a caror calatorie in afara Belgiei nu depaseste 48 de ore, conform news. ro. continuă pe Ziarul Bursa

MAE: De la 1 august, toate persoanele care intra in Belgia, in scop turistic, vor fi obligate sa completeze anterior un formular online

Ministerul Afacerilor Externe a anuntat ca, incepand cu 1 august, toate persoanele care vor sa intre in Belgia, in scop turistic, vor fi obligate sa completeze anterior un formular online.

Italia a extins carantina de 14 zile pentru persoanele care intra in tara din Bulgaria si Romania

Italia a anuntat astazi extinderea unei reguli de carantina de 14 zile pentru persoanele care sosesc din Bulgaria si Romania.

Turistii care merg in Belgia, obligati sa completeze un formular

Toate persoanele care intra in Regatul Belgiei, in scop turistic, vor fi obligate, incepand cu 1 aug.

UPDATE Italia extinde carantina de 14 zile pentru persoanele care vin din Romania si Bulgaria Precizarile MAE

Italia a anuntat vineri extinderea unei reguli de carantina de 14 zile pentru persoanele care sosesc din Bulgaria si Romania, informeaza DPA. Masura fusese adoptata saptamana trecuta ca parte a masurilor impotriva extinderii infectarilor cu coronavirus si ar fi incetat vineri. Ministerul Sanatatii nu a stabilit o noua data de expirare.

Italia a extins carantina de 14 zile pentru persoanele care vin din Romania si Bulgaria

Italia a anuntat, vineri, extinderea unei reguli de carantina de 14 zile pentru persoanele care sosesc din Bulgaria si Romania. Autoritatile italiene au decisinstituirea carantinei pentru romanidupa.

MAE: Romanii care intra in Slovenia in scopul sederii, nu al tranzitului, trebuie sa intre in autoizolare

Slovenia a anuntat noi masuri privind conditiile de intrare si tranzit pe teritoriul tarii, intrate in vigoare de vineri. Astfel, cetatenii mai multor state, printre care si Romania, care intra in Slovenia in scopul sederii trebuie sa intre in autoizolare timp de 14 zile.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 08:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2763 seconds )