Libnet.ro
UNICEF

06:30

Persoanele care se vaccineaza impotriva noului coronavirus nu vor mai sta in carantina daca intra in contact cu un bolnav

Adevărul Adevărul,
Persoanele care se vaccineaza impotriva noului coronavirus nu vor mai sta in carantina daca intra in contact cu un bolnav

Persoanele care se vaccineaza impotriva SARS-CoV-2 nu vor mai fi carantinate timp de 14 zile daca intra in contact direct cu un bolnav, a anuntat Adriana Pistol, directoarea Centrului National de Supraveghere si Control al Bolilor Transmisibile din cadrul INSP. continuă pe Adevărul

Persoanele care se vaccineaza si intra in contact cu un pacient cu COVID-19 nu vor mai sta in carantina

Persoanele care se vaccineaza impotriva COVID-19 nu mai trebuie sa stea in izolare 14 zile daca intra in contact direct cu un bolnav, spune directorul Centrului National de Supraveghere si Control al Bolilor Transmisibile din INSP, Adriana Pistol.

Romanii vor putea alege vaccinul impotriva noului coronavirus pentru imunizare: care sunt optiunile

La cateva zile dupa certificarea utilizarii celui de al doilea vaccin in Uniunea Europeana, romanii vor putea alege solutia de imunizare pentru care opteaza. Vaccinul anti-Covid de la.

CORONAVIRUS |Persoanele vaccinate cu ambele doze nu vor mai trebui sa stea in carantina dupa ce au intrat in contact cu un caz pozitiv

Adrian Pistol, director al Centrului National de Supraveghere si Control al Bolilor Transmisibile din cadrul INSP, a explicat marti ca autoritatile iau in calcul posibilitatea ca persoanele vaccinate sa nu mai fi.

Se va vaccina Patriarhul Daniel impotriva noului coronavirus? Ce spunepurtatorul de cuvant al Patriarhiei Romane (VIDEO)

Vasile Banescu, purtatorul de cuvant al Patriarhiei Romane, a declarat, luni seara, intr-o interventie in cadrul emisiunii Actualitatea, moderata de Tudor Musat, ca daca se va decide ca Patriarhul.

Tara care vaccineaza oameni la cerere. Mii de romani o frecventeaza in fiecare weekend

Oamenii care dispun de resurse financiare din Marea Britanie pot sa zboare in Emiratele Arabe Unite ca sa isi faca mai repede vaccinul de coronavirus, altminteri ar trebui sa astepte mai mult in propria tara, noteaza The Telegraph. De asemenea, de acelasi beneficiu ar putea sau au avut parte si sportivi sau vedete din mai .

Lista tarilor cu risc epidemiologic ridicat, actualizata. Persoanele care sosesc in Romania din aceste state trebuie sa stea in carantina 14 zile

Comitetul National pentru Situatii de Urgenta CNSU) a actualizat lista tarilor care prezinta risc epidemiologic ridicat. Astfel, persoanele care sosesc in Romania din aceste zone vor trebui sa stea in.

Iohannis spune ca nu vor mai fi ordonante de urgenta in domeniul justitiei

Presedintele Klaus Iohannis a afirmat ca in viitor nu vor mai exista ordonante de urgenta in domeniul justitiei, cel mai recent act normativ de acest gen fiind ultimul.

Cod Rutier 2021. Soferii scapa de amenzi. Ce sanctiuni nu se vor mai aplica

Cod Rutier 2021: soferii scapa anul acesta de o serie de amenzi usturatoare. Autoritatile au descoperit ca asigurarea auto, obligatorie pana acum in format tiparit, poate sa fie prezentata catre politisti chiar si de pe telefon sau de pe o tableta ori chiar poate fi cautata in baza de date a Politiei, asa incat s-a .

Toti romanii care se vaccineaza in etapa a doua: cine sunt lucratorii din domenii cheie, esentiale

Peste doar cateva zile, Romania va intra in etapa a doua de vaccinare impotriva noului coronavirus. Dupa ce au fost vaccinate cadrele medicale, urmeaza bolnavii cronici si lucratorii din.

Cadrele medicale vaccinate anti-COVID vor si dispozitive 5G, pentru a beneficia de toate avantajele

Mai multe cadre medicale, vaccinate deja impotriva noului coronavirus, solicita ca statul roman sa l.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 06:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2052 seconds )