Libnet.ro
UNICEF

05:16

Persoanele cu ochi albastri prezinta cel mai mare risc de a deveni alcoolice-studiu

Hotnews Hotnews,
 Persoanele cu ochi albastri prezinta cel mai mare risc de a deveni alcoolice-studiu

Geneticienii de la Universitatea Vermont din Marea Britanie au dezvaluit existenta unei legaturi intre culoarea ochilor si dependenta de alcool si au ajuns la concluzia ca persoanele cu ochi albastri prezinta cel mai mare risc de a deveni alcoolice, informeaza slate. fr, citat de Mediafax. continuă pe Hotnews

Culmea AROGANTEI la Kanye West. EU SUNT CEL MAI MARE ROCKSTAR AL PLANETEI

Oricine a ajuns la festivalul de la Glastonbury sau macar este conectat la internet a aflat ca celebrul ?) Kanye West s-a autoproclamat cel mai mare rockstar al planetei in viata. Indiferent ca.

Serviciile de securitate britanice au desfasurat cel mai mare exercitiu antiterorist de pana acum

Serviciile de securitate britanice au efectuat marti, la Londra, cel mai mare exercitiu antiterorist de pana acum, la care au participat agenti de politie, militari si membri ai serviciilor de informatii, si in.

Euro ajunge la 4,4931 lei, cel mai mare nivel din ultimele 5 luni si jumatate

Euro s-a apreciat luni cu 3,54 bani fata moneda nationala, Banca Nationala a Romaniei BNR) afisand un curs de referinta de 4,4931 lei/euro, cel mai mare nivel din ultimele 5 luni si jumatate, pe fondul situatiei tensionate generate de anuntul referendumului din Grecia.

BNR: Euro a sarit la 4,49 lei, cel mai mare nivel din ultimele 5 luni si jumatate

Banca Nationala a Romaniei BNR) a anuntat, astazi, un curs de referinta de 4,4931 lei pentru moneda europeana, in urcare cu 3,54 bani, comparativ cu sedinta precedenta, cand euro a fost cotat la 4,4577 lei, acesta fiind cel mai mare nivel din ultimele 5 luni si jumatate.

Creditarea in zona euro, in cea mai mare crestere din ultimii trei ani

Creditele acordate companiilor si gospodariilor din zona euro au inregistrat, in luna mai, cel mai rapid ritm de crestere din ultimii trei ani, dupa ce Banca Centrala Europeana BCE) a lansat masuri de relaxare cantitativa achizitii de active) in valoare de 1. 100 miliarde de euro, menite sa stimuleze cresterea economiei regiunii.

Cel mai bun portar din Liga I mai sta doi ani in Romania. Decizie surprinzatoare luata de brazilianul Peterson Pecanha

Socotiot cel mai bun portar din Liga I, brazilianul Peterson Pecanha a avut numeroase oferte in aceasta pauza competitionala, dar a decis sa-si continue cariera in Romania.

Patricia de la Amadeus, la Barcelona alaturi de cel mai sexy barbat din lume

Patricia Cimpoiasu din trupa Amadeus a petrecut cateva zile de neuitat in Barcelona, acolo unde l-a intalnit pe cel mai sexy barbat din lume. Mai exact, Adam Levine de la Maroon 5! .

Poate cel mai bun telefon de buget in 2015: Motorola Moto G, in imagini neoficiale

Motorola a avut un dispozitive foarte bune in 2013 si 2014, remarcandu-se Moto X si Moto G, cel din urma fiind poate cel mai bun telefon pentru bugete reduse. Acum, in 2015, se pregateste un nou Moto G si arata foarte bine din primele imagini neoficiale. Motorola a ajuns la Lenovo, dupa ce a cumparat [] Poate cel mai bun telefon de buget in 2015: Motorola Moto G, in imagini neoficiale Nebun dupa tehnologie? Pasionat de stiinta? Gasesti tot ce te intereseaza pe playtech. ro .

Cum se resimte scaderea TVA si ce produse s-au ieftinit cel mai mult

Reducerea TVA-ului la alimente a insemnat o scadere a preturilor cu 11% si o cresterea vanzarilor cu 17%. Alimentele care s-au ieftinit cel mai mult in urma scaderii TVA-ului la 9 la suta sunt cafeaua, carnea.

Unde calatoresc cel mai des oamenii de afaceri din Romania

Paris, Frankfurt, Londra, New York, Tokyo si Dubai sunt orasele in care calatoresc cel mai frecvent oamenii de afaceri din Romania, potrivit Eximtur Business. Topul destinatiilor in 2015 este similar cu cel din 2014, iar activitatea de business travel.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 05:16

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,1987 seconds )