Libnet.ro
UNICEF

01:05

Persoanele vaccinate sau care au trecut prin COVID-19 nu mai stau in carantina la intrarea in Romania

Adevărul Adevărul,
Persoanele vaccinate sau care au trecut prin COVID-19 nu mai stau in carantina la intrarea in Romania

Comitetul National pentru Situatii de Urgenta a dispus o serie de derogari de la carantinare in cazul unor persoane care sosesc in Romania sau care au intrat in contact cu persoane pozitive, dar se afla in unele situatii particulare. continuă pe Adevărul

Edward Sanda a trecut prin momente cumplite. Ce a patit mama artistului

Familia lui Edward Sanda a trecut prin momente grele. Ce a patit mama celebrului artist si cum a trecut peste momentul critic? Care au fost detaliile oferite de cea care i-a dat viata solistului? Edward Sanda si mama sa, dezvaluiri emotionante Povestea familiei Sanda a fost cunoscuta inca de cand acesta a reusit sa ajunga .

Decizie CNSU: Persoanele vaccinate cu ambele doze si care intra in tara nu vor mai fi carantinate

Persoanele care au fost vaccinate cu ambele doze de vaccin si pentru care au trecut cel putin 10 zile de la doza de rapel pot intra in Romania fara a mai fi supuse carantinei, potrivit unei decizii luate de catre Comitetul National pentru Situatii de Urgenta. Totodata, CNSU a mai decis ca persoanele contact-direct pot iesi din carantina in ziua a 10-a, daca efectueaza un test negativ in ziua a 8-a. Noua lista a tarilor din zona galbena: Iese R. Moldova, intra Canada Cei care vin din aceste tari trebuie sa se izoleze 14 zile .

ştiri de la Adevărul

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,207 seconds )