Libnet.ro
UNICEF

01:05

Perspectivele extinderii legaturilor comerciale Romania-Rusia sunt destul de bune

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
Perspectivele extinderii legaturilor comerciale Romania-Rusia sunt destul de bune

Schimburile de marfuri dintre Rusia si Romania au consemnat o scadere destul de mare in 2015 si 2016, insa in 2017 au crescut, iar avansul din prima jumatate a lui 2018 este de aproape 28%, ceea ce arata un interes reciproc, potrivit domnului Iniushkin Igor, Ministru Consilier la Ambasada Rusa. ------ * MURACIOV ALEXANDRU VASILIEVICH, UNIUNEA iNTREPRINZATORILOR SI INDUSTRIASILOR DIN RUSIA: Rusia este o tara deschisa stiintei, care are programe pentru companiile romanesti Relatiile economice dintre Romania si Rusia sunt de lunga durata, aceastea incepand inca din 1944, a subliniat Muraciov Alexandru Vasilievich, Vicepresedinte Executiv al Uniunii intreprinzatorilor si Industriasilor din Rusia, Adjunct al Presedintelui Consiliului Bancilor din Rusia si Presedintele Consiliului Coordonator al Asociatiei Financiar Bancare pentru Cooperare Euroasiatica. ------ * LIVIU SIMION, VICEPRESEDINTE UGIR: imi doresc ca, incepand de astazi, relatiile intre companiile din Federatia Rusa si din Romania sa fie mai puternice Numeroase firme romanesti de constructii ofera servicii de constructii firmelor rusesti din Romania si au o colaborare excelenta cu acestea, insa intotdeauna este loc de mai mult, este de parere Liviu Simion Vicepresedintele Uniunii Generale a Industriasilor din Romania UGIR Romania) si Presedintele Patronatului Societatilor din Constructii PSC). ------ * Catalin Ivan, eurodeputat: Cel mai grav efect al crizei UE- Rusia este lipsa dialogului Efectul cel mai grav al crizei dintre Uniunea Europeana si Rusia este lipsa dialogului, considera Catalin Ivan, eurodeputat, membru al Grupului de Prietenie Europa-Rusia din cadrul Parlamentului European. continuă pe Ziarul Bursa

Perspectivele extinderii legaturilor comerciale Romania-Rusia sunt destul de bune

Schimburile de marfuri dintre Rusia si Romania au consemnat o scadere destul de mare in 2015 si 2016, insa in 2017 au crescut, iar avansul din prima jumatate a lui 2018 este de aproape 28%, ceea ce arata un interes reciproc, potrivit domnului Iniushkin Igor, Ministru Consilier la Ambasada Rusa. ------ * MURACIOV ALEXANDRU VASILIEVICH, UNIUNEA iNTREPRINZATORILOR SI INDUSTRIASILOR DIN RUSIA: Rusia este o tara deschisa stiintei, care are programe pentru companiile romanesti Relatiile economice dintre Romania si Rusia sunt de lunga durata, aceastea incepand inca din 1944, a subliniat Muraciov Alexandru Vasilievich, Vicepresedinte Executiv al Uniunii intreprinzatorilor si Industriasilor din Rusia, Adjunct al Presedintelui Consiliului Bancilor din Rusia si Presedintele Consiliului Coordonator al Asociatiei Financiar Bancare pentru Cooperare Euroasiatica.

Ambasadorul rus Valeri Kuzmin: Romnia a devenit un furnizor de destabilizare, din cauza rachetelor de la Deveselu / n domeniul dialogului politic, relatiile sunt destul de modeste, dar nu din vina Rusiei

Ambasadorul rus Valeri Kuzmin a declarat, intr-un interviu acordat cu ocazia aniversarii a 140 de ani de la stabilirea relatiilor diplomatice dintre Rusia si Romania, ca relatiile diplomatice bilaterale ar putea fi mult mai bune si a sustinut ca Moscova incearca sa urneasca aceasta diplomatie blocata in punctul mort. Acesta spune, de asemenea, ca Romania a devenit un furnizor de insecuritate si de destabilizare in aceasta regiune, din cauza rachetelor de la Deveselu.

Nu mai putea RESPIRA! Din pacate, vestile despre ANDREEA MARIN nu sunt deloc bune: ANUNTUL TRIST a fost facut...

Andreea Marin a vorbit in premiera despre problemele de sanatate! Vedeta a recunoscut faptul ca este nevoita sa suporte o interventie chirurgicala delicata. Da, desigur, astfel de vesti sunt putin.

ştiri din Economie

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2219 seconds )