Libnet.ro
UNICEF

07:30

Perspektiva Seriale BEST. Serialele, noile religii ale anului 2018

Hotnews Hotnews,
 Perspektiva Seriale BEST. Serialele, noile religii ale anului 2018

Am facut topul serialelor. Poti vedea desfasurari logice de androizi, familii bogate, orasele unde se-ntampla fapte sinistre, Terra dupa 250 de ani de-acum, spioni si criminali. Serialele sunt noile religii. Poti ajunge usor un fanatic ca multi alti contemporani care povestesc serialele ca si cum ar fi viata lor. Confunda realitatea cu fictiunea si rostogolesc prefabricate de gandire consumate fast food ca si cum li s-ar fi intamplat lor. Asta-i viata cand iti bagi serial in vena dimineata, la pranz si seara. Nauca viata ta. E un serial. continuă pe Hotnews

Calitatile pentru care Dancila este propusa de Sputnik omul politic roman al anului 2018

Sputnik, platforma online detinuta de statul rus, a publicat un articol laudativ la adresa Vioricai Dancila, aceasta fiind considerata o persoana care a aratat calm si pricepere, dar mai ales un nivel al demnitatii mult peste ce am vazut in ultimii ani. Mai mult, premierul a fost propus pentru titlul de omul politic roman al anului 2018.

Retrospectiva anului 2018 in Justitie: Revocarea Codrutei Kovesi si rejudecarea marilor dosare de coruptie

Decizia de condamnare in prima instanta a liderului PSD, Liviu Dragnea, in dosarul angajprilor fictive modificarile aduse Legilor Justitiei, revocarea din functie a sefei DNA, Laura Codruta Kovesi, demararea revocarii procurorului general, problema re-compunerii completelor de 5 si rejudecarea marilor dosare de coruptie sunt doar unele dintre evenimentele care au definit anul 2018 in Justitie.

Retrospectiva anului 2018: de la medicamente lipsa la infectii intraspitalicesti care au pus viata bebelusilor in pericol

Anul 2018 a fost marcat de crize in sistemul de sanatate: au lipsit medicamente esentiale pentru pacienti, autoritatile au activat mecanismul european de protectie civila pentru a putea aduce imunoglobulina in tara, spitalele au pus in pericol viata bolnavilor din cauza infectiilor care au atins cote alarmante iar numarul de paturi pentru pacientii cu arsuri nu a facut fata nevoilor.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 07:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2765 seconds )