Libnet.ro
UNICEF

01:05

Un pescar a prins un aligator in ac. Ce s-a intamplat apoi, in cateva minute, e ireal

Playtech Playtech,
Un pescar a prins un aligator in ac. Ce s-a intamplat apoi, in cateva minute, e ireal

Imaginile cu un pescar care a prins un aligator in ac fac furori in intreaga lume. Este incredibil ce s-a intamplat la cateva minute dupa barbatul a scos reptila din apa. Ce s-a intamplat cand un pescar a prins un aligator cu undita Un clip cu un pescar din Brazilia a devenit viral. Acesta a . continuă pe Playtech

A pus bicarbonat de sodiu pe oala, ce s-a intamplat dupa doar cateva minute

Ce se intampla daca pui bicarbonat de sodiu intr-o oala? O femeie a facut experimentul acesta, iar mai apoi a ramas uimita dupa ce a vazut la cateva minute. Cum te ajuta asta? A pus bicarbonat de sodiul intr-o oala. Ce s-a intamplat? Multi dintre romani au inceput sa se foloseasca din ce in ce .

A pus bicarbonat pe mobila si l-a lasat cateva minute. E uluitor ce s-a intamplat cand a sters cu carpa

Bicarbonatul de sodiu a revenit in atentia tuturor. Cu toate ca exista nenumarate solutii in supermarket-uri, unii oameni aleg o varianta naturala. Ce se intampla daca iti cureti mobila cu acest compus? Trebuie sa-l lasi cateva clipe sa actioneze. Ccum sa cureti mobila cu bicarbonat de sodiu? Multi dintre romani prefera sa se foloseasca de .

S-au logodit in direct, la Kanal D: inca sunt socata, s-a intamplat acum 10 minute

Surpriza uriasa pentru una dintre cele mai cunoscute prezente din showbiz-ul romanesc. A fost ceruta in casatorie in direct, la Kanal D. Emily Burghelea si Andrei s-au logodit in direct, la TV Se pare ca perioada urata din viata lui Emily Burghelea a ajuns la final. Dupa ce a fost data afara de la Antena .

Coronavirus: Universitatea Miami testeaza o noua metoda de detectare a Covid-19, ce ofera rezultate in cateva minute

Universitatea din Miami UM) testeaza pe un grup de studenti o noua metoda de detectare a maladiei COVID-19 in doar cateva minute, care va permite medicilor sa afle daca o persoana este infectata cu virusul SARS-CoV-2 prin analizarea particulelor expirate in aer, relateaza Agerpres citand EFE.

ştiri de la Playtech

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2223 seconds )