Libnet.ro
UNICEF

13:45

Pesta porcina continua sa faca ravagii! Unde a fost descoperit cel mai recent focar! E stare de ALERTA

B1 B1,
Pesta porcina continua sa faca ravagii! Unde a fost descoperit cel mai recent focar! E stare de ALERTA

Un nou caz de pesta porcina africana a fost descoperit in Vaslui la un mistret din zona Carja, fondul de vanatoare nr. in acest context, Centrul Local de Combatere a Bolilor CLCB) Vaslui, s-a intrunit,. continuă pe B1

Nou focar de pesta porcina, intr-o comuna din judetul Buzau

Un nou focar de pesta porcina africana a fost descoperit intr-o gospodarie din satul Suditi, comuna Gheraseni. Autoritatile sanitare au luat masura uciderii animalelor bolnave.

ANSVSA: Peste 600 de focare de pesta porcina africana, active la nivel national

Pesta Porcina Africana PPA) evolueaza in 246 de localitati din 25 de judete, cu un numar de 609 de focare, in scadere, a anuntat, marti, ANSVSA. Peste 550. 000 de porci au fost sacrificati de la aparitia virusului in Romania, fiind acordate despagubiri in valoare de peste 400 de milioane de lei.

ANSVSA: Peste 600 de focare de pesta porcina, active in intreaga tara

Pesta Porcina Africana PPA) evolueaza in 246 de localitati din 25 de judete, cu un numar de 609 de focare, in scadere, a anuntat, marti, ANSVSA. Peste 550. 000 de porci au fost sacrificati de la aparitia virusului in Romania, fiind acordate despagubiri in valoare de peste 400 de milioane de lei, relateaza News. ro.

Noi focare de pesta porcina au fost depistate in Dambovita in gospodarii si in trei fonduri de vanatoare

Noi focare de pesta porcina au fost depistate de autoritatile din Dambovita in doua gospodarii din localitatile Bezdead si Rascaeti, dar si in fondurile de vanatoare Gaesti, Frasinet si Finta. Specialistii au decis uciderea animalelor din gospodariile afectate.

Explozie de cazuri de rujeola! Boala continua sa faca ravagii in Romania! 64 de oameni au murit deja. Copiii mai mici de 4 ani, printre cei mai expusi

Medicul Tudor Ciuhodaru trage un semnal de alarma in privinta unei boli care face ravagii in randul copiilor si al persoanelor in varsta: rujeola.

Digisport: Trupul lui Eric Birighitti a fost descoperit devorat de rechini

Jucatorul de fotbal Eric Birighitti, in varsta de 21 de ani, a fost descoperit devorat de rechini, la cinci zile dupa ce disparitia sa fusese anuntata la politie.

Pesta porcina africana loveste din nou in Vrancea. Autoritatile au confirmat inca doua focare

Cele doua gospodarii din comunele Straoane si Tataranu au fost puse sub supraveghere oficiala si s-au luat masuri de restrictie privind circulatia persoanelor.

ştiri de la B1

actualitate, 13:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2077 seconds )