Libnet.ro
UNICEF

01:05

Pesta porcina a explodat in Ialomita, cu 18 focare active. Unde este cel mai mare pericol

Adevărul Adevărul,
Pesta porcina a explodat in Ialomita, cu 18 focare active. Unde este cel mai mare pericol

Dupa ce, la jumatatea lunii iulie, pesta porcina a explodat din nou in judetul Ialomita, pe zi ce trece tot mai multe localitati sunt cuprinse de boala. continuă pe Adevărul

Alerta de pesta porcina africana la Braila: 7 noi focare, confirmate in doar 48 de ore. Peste 1.600 de porci, ucisi

Cinci dintre focarele identificate si confirmate sunt pe raza localitatii Jirlau, iar celelalte doua la Baldovinesti si Sutesti. Numarul de focare din ultimele 10 zile a ajuns, in judetul Braila, la 12. De la inceputul anului, au fost inregistrate in judet peste 50 de noi cazuri de pesta porcina africana, fiind ucisi peste 20. 000 de porci.

Pesta porcina africana, confirmata intr-o gospodarie din Amaru

Virusul pestei porcine africane continua sa se extinda, in judetul Buzau fiind inregistrate aproape 50 de focare active. Dupa ce a fost confirmata prezenta virusului intr-o gospodarie din Amaru, prefectul Buzaului a convocat in sedinta pe membrii Centrului Local pentru Combaterea Bolilor CLCB) Buzau.

Pesta porcina africana se extinde rapid in Mehedinti

Autoritatile din Mehedinti sunt in alerta. Dupa ce a fost confirmat un focar de pesta porcina la Garla Mare, a izbucnit un alt focar intr-o alta localitate din Mehedinti.

Pesta porcina din China provoaca o criza de medicamente in SUA. Cum creeaza problemele dintr-o tara efecte la nivel mondial

China este traversata de o epidemie de pesta porcina, care a impus sacrificarea a circa 150-200 milioane de porci si a condus la diminuarea stocurilor de heparina - medicament folosit in SUA pentru a opri formarea.

Pesta porcina din China provoaca o criza de medicamente anticoagulante in SUA

O epidemie de pesta porcina africana care a impus sacrificarea a milioane de porci, in China, a dus si la diminuarea stocurilor de heparina, un medicament folosit pentru a opri formarea cheagurilor de sange, in SUA.

Pesta porcina continua sa faca ravagii in Romania: Peste 2.000 de animale sacrificate, in urma unor noi focare

Pesta porcinacontinua sa faca ravagii in Romania. Peste 2. 000 de porci au fost sacri ficati in Arad, in conditiile in care numarul focarelor confirmate in gospodariile din judeta ajuns la.

Pesta porcina africana. Crescatorii de animale vor uciderea porcilor pe o raza de 10 kilometri in jurul marilor ferme

Crescatorii de animale acuza Guvernul ca nu ia toate masurile pentru a preveni raspandirea pestei porcine africane, ei solicitand uciderea porcilor si mistretilor pe o raza de 10 kilometri in jurul marilor ferme.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2314 seconds )