Libnet.ro
UNICEF

14:30

Pesta porcina ingroapa agricultura. Cifrele care confirma dezastrul

Antena3 Antena3,
Pesta porcina ingroapa agricultura. Cifrele care confirma dezastrul

Disperati ca isi pierd singura avere, oamenii isi taie porcii sanatosi inainte ca pesta porcina africana sa ajunga la ei. in timp ce focarele se extind cu rapiditate in Romania, bulgarii se uita. continuă pe Antena3

FAKE NEWS cu pesta porcina: Poza cu porci care urmeaza sa fie ingropati de vii din Coreea de Sud, distribuita ca fiind din Ialomita (FOTO)

Criza provocata in agricultura de virusul pestei porcine care a dus la sacrificarea a cateva sute de mii de animale ofera o ocazie pentru rau-voitori sa impanzeasca mediul online cu informatii false, care sa.

Pesta porcina lasa peste 1.000 de romani fara un loc de munca. Reactia autoritatilor - extrem de tardiva si ineficienta

Peste 1. 000 de angajati ai fermelor de porci sunt nevoiti sa intre in somaj dupa declansarea epidemiei de pesta porcina africana, a declarat pentru G4Media. ro Ioan Ladosi, presedintele Asociatiei Producatorilor de Carne de Porc din Romania.

Suspiciune de pesta porcina africana in satul Vames. judetul Galati. Probele au fost trimise la Bucuresti

Daca se va confirma, acesta ar fi al patrulea caz de pesta porcina africana din judetul Galati. Primele trei au fost descoperite in urma cu cateva saptamani in localitatea Suceveni doua in sat si unul la o stana), unde au fost ucisi preventiv circa 200 de porci.

Se poate consuma carnea unui porc infestat cu PESTA PORCINA? Ce PERICOL MAJOR reprezinta epidemia care a cuprins toata Romania

Pesta porcina s-a raspandit cu repeziciune in Romania. Multi dintre gospodari prefera sa sacrifice decat sa piarda animalele in cazul in care un focar de pesta porcina africana este confirmat in aprop.

Ce se intampla daca un om consuma carne de porc infestata cu pesta porcina. Declaratia unui cunoscut medic veterinar

Sorin Minea, un cunoscut medic veterinar, care e implicat de ani de zile in industria alimentara, a oferit la Antena 3 mai multe detalii despre pesta porcina africana si care sunt efectele ei. Pesta porcina.

REVOLTATOR! Porci morti surprinsi pe raul Mures in plina EPIDEMIE DE PESTA PORCINA (FOTO)

Cadavrul unui porc care plutea in plina epidemie de pesta porcina africana pe raul Mures, in apropiere de Arad, a fost ridicat miercuri de pompieri. Lesul a fost preluat ulterior de DSVSA, care a.

Dupa pesta porcina, o noua boala ameninta Romania: Pesta Micilor Rumegatoare. Masuri de prevenire

Dupa ce pesta porcina a pus stapanire pe numeroase judete din tara si a dus la uciderea a sute de mii de animale, o noua boala ameninta tara: Pesta Micilor Rumegatoare PMR).

Daea admite ca e invins de pesta porcina africana. Fermierii cer solutii extreme: toti porcii din gospodarii sa fie dusi in fermele conduse de profesionisti

Ministrul Agriculturii, Petre Daea, a spus marti ca in Romania nu exista specialisti in pesta porcina africana, acesta fiind motivul pentru care au existat focare care au fost inchise si au izbucnit din nou. Fermierii cred ca virusul nu mai poate oprit decat printr-o masura extrema.

Metoda prin care autoritatile romane cred ca scapa de pesta porcina: Covorul magic care te fereste de virus (FOTO)

In plina criza de pesta porcina care a dus la sacrificate a sute de mii de porci si ruinarea zootehniei romane, autoritatile tot nu par sa ia in serios situatia si sa ia masuri care sa impiedice.

Muresan:Am cerut oficial 110 milioane de euro din Bugetul UE pentru fermierii afectati de pesta porcina. Conditia e ca Guvernul sa stopeze raspandirea

Europarlamentarul PNL Siegfried Muresan a anuntat, joi, ca a solicitat oficial, in Parlamentul European, 110 milioane de euro din bugetul Uniunii Europene pentru a ajuta fermierii romani afectati de pesta porcina. Acesta a avertizat, insa, ca banii vor fi primiti numai in cazul in care autoritatile romane vor declansa procedurile de stopare a raspandirii virusului.

ştiri de la Antena3

actualitate, 14:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2386 seconds )