Libnet.ro
UNICEF

01:05

Peste 1,5 milioane de lei confiscati de la un fost director din Primaria Capitalei, condamnat pentru coruptie

Hotnews Hotnews,
 Peste 1,5 milioane de lei confiscati de la un fost director din Primaria Capitalei, condamnat pentru coruptie

Madalin Dumitru, fostul director al Directiei Generale Infrastructura si Servicii Publice DGISP) din cadrul Primariei Bucuresti, a fost condamnat de Tribunalul Bucuresti la trei ani inchisoare cu suspendare pentru savarsirea mai multor infractiuni de coruptie, insa decizia nu este definitiva, informeaza Agerpres. Conform deciziei instantei, Madalin Dumitru va sta 8 ani sub supraveghere. continuă pe Hotnews

Primaria Blaj a concesionat pentru 6 ani serviciul public de transport calatori. Cine a castigat licitatia de peste 2,5 milioane lei

Administratia locala din Blaj a incheiat in luna decembrie un contract in valoare de 2. 941 de lei cu un operator de transport pentru concesionarea serviciului public de transport local de persoane prin curse regulate.

Bilant ISU Ialomita: 9.000 de misiuni pentru pompieri in anul 2018. Incendiile au facut pagube de 11,3 milioane lei

Aproximativ 9. 000 de interventii au bifat pompierii ialomiteni in anul 2018, atat pe linia de stingere a incendiilor, cat si pe cea de acordare a primului ajutor medical. Conform ISU Barbu Catargiu Ialomita,valoarea pagubelor produse in urma incendiilor a crescut simtitor, de la 3,2 milioane de lei in 2017, la 11,3 milioane de lei in 2018.

SUPLIMENTAR LA LICITATIA DE JOI Finantele au atras, vineri, 60 milioane lei de la banci

Ministerul Finantelor Publice MFP) a atras, vineri, 60 de milioane de lei de la banci, suplimentar la licitatia de joi, cand a imprumutat 389,4 de milioane de lei printr-o emisiune de obligatiuni, cu maturitatea la 121 de luni, la un randament mediu de 5,11% pe an, potrivit datelor transmise de Banca Nationala a Romaniei BNR).

ştiri de la Hotnews

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2011 seconds )