Libnet.ro
UNICEF

11:45

Peste 100 de detinuti politici au murit la Periprava, cand colonia de munca era condusa de Ion Ficioru

Adevărul Adevărul,
Peste 100 de detinuti politici au murit la Periprava, cand colonia de munca era condusa de Ion Ficioru

Parchetul inaltei Curti de Casatie si Justitie a inregistrat, miercuri, denuntul formulat de Institutul de Investigare a Crimelor Comunismului si Memoria Exilului Romanesc impotriva lui Ion Ficioru, fost comandant al Coloniei de munca Periprava, pentru genocid. continuă pe Adevărul

Peste 100 de detinuti politici au murit la Periprava, cand colonia de munca era condusa de tortionarul Ion Ficioru

Presedintele executiv al Institutul de Investigare a Crimelor Comunismului si Memoria Exilului Romanesc IICCMER), Andrei Muraru, a declarat, la o conferinta de presa, ca numarul detinutilor care au murit in timpul detentiei la Periprava, in perioada 1958-1963, se ridica la 103.

Peste 100 de detinuti politici au murit la Periprava, cand colonia de munca era condusa de Ion Ficioru. Tortionarul, denuntat pentru genocid

Parchetul inaltei Curti de Casatie si Justitie a inregistrat, miercuri, denuntul formulat de Institutul de Investigare a Crimelor Comunismului si Memoria Exilului Romanesc impotriva lui Ion Ficioru, fost comandant al Coloniei de munca Periprava, pentru genocid.

O GROAPA COMUNA in care erau aruncati fostii detinuti politici, identificata la Periprava

Presedintele executiv al Institutului de Investigare a Crimelor Comunismului si Memoria Exilului Romanesc, Andrei Muraru, a declarat ca o groapa comuna a fost identificata la Periprava. in respectiva groapa se.

Remus Pricopie, ministrul educatiei: Digitalizarea scolilor va costa peste 100 milioane euro

Digitalizarea scolilor va face obiectul unui proiect pe fonduri structurale care este pregatit acum la minister, proiect de peste 100 milioane euro, a spus ministrul Educatiei, Remus Pricopie, la un eveniment organizat de Samsung care a dotat o clasa a unui liceu bucurestean cu tablete, smart TV si laptop-uri. Digitalizarea scolilor se va face in doua faze: mai intai vor exista in toate clasele I si a II-a videoproiectoare si PC-uri, iar apoi etapa cea mai costisitoare va consta in punerea unei tablete in fiecare banca.

Hochland: Punem accentul pe exporturi. Am investit in Romania peste 100 de milioane de euro

Producatorul de branzeturi Hochland Romania a investit peste 100 de milioane de euro in cei 20 de ani de prezenta pe piata romaneasca, iar de un an si jumatate exporta produsele fabricate local in opt state din regiune, a anuntat compania, conform.

Proteste MASIVE in Varsovia. Peste 100.000 de oameni au iesit in strada pentru a cere demisia guvernului

Peste 100. 000 de sindicalisti au manifestat sambata la Varsovia impotriva politicii economice si sociale a guvernului liberal condus de Donald Tusk, care este considerat a fi marele responsabil de dificultatile.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 11:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2306 seconds )