Libnet.ro
UNICEF

01:05

Peste 100 de migranti, prinsi in timp ce incercau sa intre ilegal in Romania

România Liberă România Liberă,
Peste 100 de migranti, prinsi in timp ce incercau sa intre ilegal in Romania

Un grup de peste 100 de migranti care intentiona sa patrunda ilegal in Romania pe la granita cu Serb. continuă pe România Liberă

Actiune de aploare in Timis: Peste 100 de migranti impiedicati sa intre ilegal in Romania

Peste 100 de migranti au incercat sa intre ilegal in tara din Serbia. Politistii de frontiera au anuntat autoritatile sarbe, reusind astfel sa impiedice grupul de migranti sa patrunda in Romania, potrivit Mediafax.

Peste 100 de migranti care veneau din Serbia, impiedicati sa intre in Romania de politistii de frontiera

Un grup de peste 100 de migranti care se indreptau dinspre Serbia spre granita cu Romania, in dreptul localitatii Latunas, judetul Timis, a fost observat, vineri, de politistii de frontiera cu ajutorul aparaturii din dotare, fiind anuntate autoritatile din tara vecina.

Un judecator american blocheaza expulzarea copiilor neinsotiti prinsi incercand sa intre ilegal in SUA

Un judecator al instantei districtuale americane a blocat miercuri expulzarile copiilor neinsotiti prinsi intrand ilegal in Statele Unite ale Americii SUA), o lovitura pentru administratia presedintelui in.

Politia de Frontiera: Grup de peste 100 de migranti care incercau sa intre ilegal in Romania, oprit la granita cu Serbia

Politistii de frontiera din Timis au identificat, vineri dupa-amiaza, un grup format din peste 100 de migranti care incercau sa intre ilegal in Romania venind din Serbia. in colaborare cu autoritatile din.

Un judecator american blocheaza expulzarea copiilor neinsotiti prinsi incercand sa intre ilegal in Statele Unite

Un judecator districtual din Statele Unite a blocat, miercuri, expulzarea copiilor neinsotiti prinsi incercand sa intre ilegal in SUA, o lovitura pentru administratia presedintelui in exercitiu Donald Trump, care a afirmat ca politica sa are rolul sa previna raspandirea noului coronavirus, transmite Reuters.

Peste 100 de sarcofage in stare impecabila, gasite in Egipt: nu credea nimeni ca mai e posibil

In urma cu doar cateva zile, arheologii egipteni au facut una dintre cele mai spectaculoase descoperiri din ultimii ani. Peste 100 de sarcofage intacte au fost identificate la sud de Cairo. La.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2261 seconds )