Libnet.ro
UNICEF

09:00

Peste 100 de perchezitii DIICOT in 9 judete si Bucuresti, la traficanti de alcool

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
Peste 100 de perchezitii DIICOT in 9 judete si Bucuresti, la traficanti de alcool

Procurorii DIICOT efectueaza, in aceasta dimineata, 110 perchezitii in noua judete din tara si in Capitala, actiune ce vizeaza destructurarea unei retele de traficanti de bauturi alcoolice, acuzati de evaziune fiscala, transmit sursele de presa. Potrivit procurorilor, prejudiciul la bugetul de stat este estimat la peste 5 milioane de euro. continuă pe Ziarul Bursa

Peste 100 de perchezitii in noua judete si Bucuresti la traficantii de alcool

Procurorii Directiei de Investigare a Infractiunilor de Criminalitate Organizata si Terorism DIICOT) au declansat, marti dimineata, peste 100 de perchezitii la Bucuresti, Galati, Constanta si in alte sapte judete, la traficanti de alcool.

Perchezitii DIICOT in noua judete si in Capitala la evazionisti cu alcool contrafacut

Procurorii DIICOT efectueaza marti dimineata 110 perchezitii in noua judete din tara si in Capitala in cadrul unei actiuni ce vizeaza destructurarea unor grupari de evazionisti cu alcool contrafacut. Prejudiciul calculat este de peste 5 miliaone de euro.

Peste 100 de perchezitii in Capitala si 9 judete. Anchetatorii vizeaza o retea care vindea alcool contrafacut in hipermarketuri. Prejudiciul, 5 milioane de euro

DIICOT si politistii de la combaterea crimanlitatii organizate fac, marti dimineata, peste 100 de perchezitii in Bucuresti si 9 judete, la sedii de firme si la 150 de persoane suspectate ca au contrafacut alcool etilic, prin filtrarea alcoolului sanitar, a unor lotiuni cosmetice si solutii pentru parbrize.

Brasov: Peste 100 de pompieri au intervenit pentru a stinge un incendiu la un depozit de reziduuri de magneziu (VIDEO)

Peste 100 de pompieri si 20 de autospeciale au intervenit la un incendiu izbucnit in judetul Brasov. Este vorba despre un depozit de reziduuri de magneziu situat in valea Rasnoavei, intre localitatile Rasnov.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 09:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2102 seconds )