Libnet.ro
UNICEF

13:00

Peste 10.000 de oameni au asistat la festivitatile de Ziua Marinei pe faleza din Constanta

Hotnews Hotnews,
 Peste 10.000 de oameni au asistat la festivitatile de Ziua Marinei pe faleza din Constanta

Peste 10. 000 de oameni au asistat la festivitatile de Ziua Marinei care au avut loc, marti, pe faleza din fata Comandamentului Flotei din Constanta, anunta News. ro. La ceremonii au asistat si seful statului, Klaus Iohannis, dar si mai multi ministri, sefii de arma din Armata Romana, dar si autoritati locale, iar pentru prima data la manifestarile de Ziua Marinei au luat parte, in cadrul exercitiului demonstrativ al Fortelor Navale, si doua avioane Typhoon ale fortelor aeriene britanice. continuă pe Hotnews

Festivitatile de Ziua Marinei, la care participa cateva mii de oameni, au inceput la Constanta. La ceremonii asista si presedintele Klaus Iohannis

Festivitatile prilejuite de Ziua Marinei, la care participa mii de oameni, au inceput la Constanta, unde va avea loc si un exercitiu demonstrativ al Fortelor Navale, la care vor participa 3. 000 de militari, precum si doua avioane Typhoon ale Marii Britanii si un avion de cautare si cercetare submarin al SUA, scrie News. ro. La ceremonii asista si presedintele Klaus Iohannis, ministrul Apararii, Adrian Tutuianu, oficiali militari, autoritati centrale si locale.

Presedintele Iohannis si ministrul Apararii sunt asteptati la festivitatile de Ziua Marinei, unde 3 000 de militari ai Fortelor Navale participa la un exercitiu demonstrativ

Presedintele Klaus Iohannis, ministrul Apararii, Adrian Tutuianu, oficiali militari, autoritati centrale si locale vor participa, marti, incepand cu ora 9. 55, la festivitatile prilejuite de Ziua Marinei care vor avea loc in fata Comandamentului Flotei din Constanta, cu aceasta ocazie urmand sa aiba loc exercitiul demonstrativ al Fortelor Navale la care vor participa 3. 000 de militari, precum si doua avioane Typhoon ale Marii Britanii si un avion de cautare si cercetare submarin al SUA.

Spectacol in aer, in apa si pe uscat la Constanta, de Ziua Marinei: sarbatoarea verii a adunat peste 10.000 de oameni

Marti, pe 15 august, toate drumurile au dus Portul Tomis si faleza Cazinoului din Constanta, care au fost punctele de atractie, aici desfasurandu-se manifestarile prilejuite de Ziua Marinei, sarbatoare nationala care a ajuns la cea de-a 125-a editie.

Peste 10.000 de oameni din 10 sate vor avea acces la apa de calitate

Peste 10. 000 de oameni din 10 localitati rurale din raioanele Floresti si Soroca vor avea acces la servicii de aprovizionare cu apa potabila in urmatoarele 36 de luni. Ceremonia de semnare a contractului de finantare in cadrul proiectului de dezvoltare regionala Apa pentru viata in Regiunea de Nord: raioanele Floresti si Soroca a fost semnat vineri, 11 august, in satul Bahrinesti, raionul Floresti.

GALERIE FOTO. 10.000 de oameni s-au inghesuit la Ziua Marinei 2017. Punctul culminant al manifestarilor a fost spectacolul Fortelor Navale Romane

Peste 3. 000 de marinari si zeci de nave, dar si elicoptere si avioane de lupta, inclusiv doua avioane Typhoon ale fortelor aeriene britanice, au participat la evenimentele organizate de Ziua Marinei in acest an. Pe faleza Cazinoului din Constanta, unde au avut loc ceremoniile si spectacolele organizate de Fortele Navale Romane, au venit si circa 10. 000 de oameni.

Ziua Marinei, sarbatorita pe faleza Dunarii alaturi de un multiplu campion olimpic. Despre cine este vorba (FOTO)

Ziua Marinei a fost sarbatoritamarti, pe faleza Dunarii din Judetul Galati. Sute de oameni au fost prezenti pentru a asista la competitia de vaslit viteza in canotci. Competitia s-.

Presedintele Klaus Iohannis a ajuns la Constanta, la Ziua Marinei. 3.000 de militari ai Fortelor Navale participa la exercitii

Presedintele Klaus Iohannis a ajuns la festivitatile prilejuite de Ziua Marinei, care au loc in fata Comandamentului Flotei din Constanta, cu aceasta ocazie urmand sa aiba loc exercitiul demonstrativ al Fortelor Navale la care vor participa 3. 000 de militari, precum si doua avioane Typhoon ale Marii Britanii si un avion de cautare si cercetare submarin al SUA.

UPDATE Iohannis, la Ziua Marinei: Avem nevoie de o armata inzestrata si pregatita sa faca fata cu succes provocarilor actuale

Presedintele Klaus Iohannis a ajuns la festivitatile prilejuite de Ziua Marinei, care au loc in fata Comandamentului Flotei din Constanta, cu aceasta ocazie urmand sa aiba loc exercitiul demonstrativ al Fortelor Navale la care vor participa 3. 000 de militari, precum si doua avioane Typhoon ale Marii Britanii si un avion de cautare si cercetare submarin al SUA.

3.000 de militari ai Fortelor Navale participa la un exercitiu demonstrativ, de Ziua Marinei

Presedintele Klaus Iohannis, ministrul Apararii, Adrian Tutuianu, oficiali militari, autoritati centrale si locale participa, marti, la festivitatile prilejuite de Ziua Marinei care vor avea loc in fata Comandamentului Flotei din Constanta. Cu aceasta.

Exercitii militare la Constanta, pe 15 august, de Ziua Marinei

Fortele Navale Romane celebreaza, marti, Ziua Marinei, pe faleza din fata Comandamentului Flotei din Constanta cu un exercitiu militar deschis publicului, in premiera, informeaza Statul Major al Fortelor Navale Romane, intr-un comunicat citat de Agerpres.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 13:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2127 seconds )