Libnet.ro
UNICEF

01:05

Peste 100.000 de autoturisme cu softul care triseaza in privinta emisiilor circula in Romania

Adevărul Adevărul,
Peste 100.000 de autoturisme cu softul care triseaza in privinta emisiilor circula in Romania

Peste 100. 000 de autoturisme cu softul care triseaza in privinta emisiilor circula in Romania, potrivit unor surse din domeniul auto, citate de Mediafax. Registrul Auto Roman RAR) nu mai elibereaza carti de identitate pentru masinile Volkswagen cu motoare Euro 5, aflate in stocurile dealerilor, a anuntat Calin Popescu Tariceanu, presedintele Senatului. continuă pe Adevărul

Cinci tari din Europa au interzis vanzarea masinilor Volkswagen echipate cu softul care manipuleaza emisiile

Elvetia, Italia, Olanda si Belgia au retras de pe piata masinile Volkswagen dotate cu motoare diesel echipate cu softul care triseaza in privinta emisiilor, in timp ce procurorii din Suedia iau in considerare deschiderea unei investigatii legate de un potential caz de coruptie, iar in Spania a fost depusa o plangere penala, scrie Bloomberg, citata de Agepres. ro.

Skoda confirma ca 1,2 milioane de automobile au fost echipate cu softul care triseaza privind emisiile

Constructorul auto ceh Skoda, divizie a grupului Volkswagen, a anuntat, luni, ca 1,2 milioane dintre vehiculele sale au fost echipate cu softul care permite falsificarea testelor antipoluare, scrie AFP.

Cate masini echipate cu softul care permite manipularea testelor de emisie se afla in Franta

Grupul Volkswagen a anuntat, miercuri, ca in Franta exista 948. 064 autovehicule cu motoare diesel echipate cu softul care permitea manipularea testelor de emisie.

Audi spune ca 2,1 milioane dintre masinile produse de companie au soft-ul care triseaza la testele de emisii

Audi a anuntat ca 2,1 milioane de masini vandute de companie in toata lumea au software-ul care a permis companiei mama Volkswagen sa triseze la testele de emisii din Statele Unite, transmite Reuters.

Care sunt universitatile particulare care dau cei mai multi profesori? Peste 13% dintre profesorii care au vrut sa se angajeze in scoala anul acesta vin de la facultati private

Peste 13% dintre profesorii care au putut sa dea examen de angajare intr-o scoala, anul acesta, si-au facut studiile la o facultate particulara. Au si reusit sa ia examenul si sa se titularizeze 25% dintre candidatii de la privat, in timp ce rata de succes a profesorilor de la o universitate de stat a fost de peste 40%. Universitatea privata de la care au venit cei mai multi profesori candidati la angajare este Spiru Haret. Datele au fost transmise, la solicitarea HotNews. ro, de catre Ministerul Educatiei. Vezi in articol care sunt urmatoarele universitati private care produc profesori in preuniversitar.

ştiri din Economie

ştiri de la Adevărul

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2185 seconds )