Libnet.ro
UNICEF

14:45

Peste 1.100 locuri de munca, vacante in reteaua EURES. Olanda ofera cele mai multe posturi la gradinarit

Adevărul Adevărul,
Peste 1.100 locuri de munca, vacante in reteaua EURES. Olanda ofera cele mai multe posturi la gradinarit

Angajatori din 13 state europene au peste 1. 100 de posturi vacante in reteaua Eures, cele mai multe fiind in Olanda, Austria si Germania. in Olanda se cauta persoane care sa impacheteze bulbii de flori, in Austria sunt posturi vacante pentru bucatari, cameriste si chelneri, iar in Germania se ofera locuri de munca pentru electriceni si lacatusi. continuă pe Adevărul

1.150 locuri de munca vacante in Spatiul Economic European

Angajatorii din Spatiul Economic European ofera, prin intermediul retelei EURES Romania, 1. 150 locuri de munca vacante, a transmis, miercuri, printr-un comunicat de presa Agentia Nationala pentru Ocuparea Fortei de Munca ANOFM).

ANOFM: 27.098 locuri de munca vacante la nivel national. Ce meserii se cauta, cate locuri sunt disponibile in Baragan

Conform datelor furnizate de agentii economici privind locurile de munca vacante, in evidentele Agentiei Nationale pentru Ocuparea Fortei de Munca ANOFM) sunt inregistrate 27. 098 locuri de munca, in data de 13 iunie. in judetul Calarasi, oferta este de aproximativ 250 de posturi vacante.

Peste 24.800 de locuri de munca vacante la nivel national

850 de locuri de munca sunt disponibile in toata tara, potrivit evidentelor Agentiei Nationale pentru Ocuparea Fortei de Munca. Cele mai multe joburi sunt in Bucuresti, Prahova si Arad.

FARA PRECEDENT. Peste 1100 de magistrati, solicitare catre CSM dupa ce Dragnea i-a amenintat pe procurori

Mobilizare fara precedent. Peste 1100 de magistrati de la instante din toata tara au transmis Consiliului Superior al Magistraturii o adresa prin care spun ca isi insusesc cererea de aparare a.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 14:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2105 seconds )