Libnet.ro
UNICEF

01:05

Peste 120 de persoane au fost retinute dupa ciocnirile violente din Belarus

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
Peste 120 de persoane au fost retinute dupa ciocnirile violente din Belarus

Peste 50 de persoane au fost retinute la Minsk si mai mult de 120 la nivel national in urma ciocnirilor violente dintre politie si protestatari, dupa ce presa de stat a anuntat ca presedintele Aleksandr Lukasenko, la putere de 26 de ani, era gata sa castige un al saselea mandat consecutiv, a anuntat organizatia pentru drepturile omului Viasna, conform Digi24. continuă pe Ziarul Bursa

VIDEO Alegeri in Belarus Peste 120 de protestatari au fost arestati dupa ciocniri violente cu politia

Ciocniri violente au avut loc intre politie si protestatari duminica noapte in marile orase din Belarus dupa ce presa de stat a anuntat ca presedintele Aleksandr Lukasenko, la putere de 26 de ani, era gata sa castige un al saselea mandat consecutiv, relateaza luni dpa citata de Agerpres.

Peste 170 de persoane au fost retinute la Belarus dupa protestele violente fata de victoria preconizata a lui Lukasenko

Peste 170 de persoane au fost retinute in Belarus dupa ce presa de stat a anuntat ca presedintele Aleksandr Lukasenko, la putere de 26 de ani, va castiga un saselea mandat, a anuntat organizatia pentru drepturile omului Viasna, si ciocniri violente au avut loc intre manifestanti si fortele de ordine.

Digisport: Devastat, Cristiano Ronaldo a cedat nervos. Cum a fost surprins, dupa ce Juve a fost eliminata din Champions League

Juventus si-a luat adio de la acest sezon de UEFA Champions League. Victoria cu Lyon, 2-1, nu a fost suficienta, dupa ce bianconerii pierdusera in tur cu 1-0.

Principalul suspect in cazul uciderii lui Emi Pian a fost retinut dupa mai bine de patru ore de audieri (VIDEO)

UPDATE: Principalul suspect in cazul mortii sefului clanului Duduianu a fost retinut vineri, dupa ce a fost audiat mai bine de patruore la Serviciul Omoruri, din cadrul politiei Capitalei, informeaza B1.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2188 seconds )