Libnet.ro
UNICEF

17:00

Peste 130 de site-uri, inclusiv romanesti, blocate de SUA si UE. Paginile web, suspectate ca vand produse contrafacute

Hotnews Hotnews,
Peste 130 de site-uri, inclusiv romanesti, blocate de SUA si UE. Paginile web, suspectate ca vand produse contrafacute

Autoritatile americane si europene au anuntat luni ca au blocat 132 de site-uri de Internet, inclusiv romanesti, care sunt suspectate ca vand produse contrafacute, anunta Mediafax. Site-urile blocate vindeau numeroase articole contrafacute, copii ale produselor Nike sau Hermes, precum si ale marcii pentru copii Ergobaby. Toate produsele vandute erau falsuri, de calitate inferioara, potrivit directorului ICE, John Morton. continuă pe Hotnews

Peste 130 de site-uri, inclusiv romanesti, blocate de SUA si UE

Autoritatile americane si europene au anuntat ieri ca au blocat 132 de site-uri de Internet, inclusiv romanesti, care sunt suspectate ca vand produse contrafacute, relateaza sursele de presa.

SUA si UE spun STOP fake-urilor Chanel si Gucci. 132 de site-uri de Internet, inclusiv romanesti, BLOCATE

Autoritatile americane si europene au anuntat luni ca au blocat 132 de site-uri de Internet, inclusiv romanesti, care sunt suspectate ca vand produse contrafacute, informeaza AFP. Statele.

SUA si Europa au blocat 132 de site-uri, inclusiv din Romania, care vindeau produse contrafacute

Autoritatile americane si europene au blocat, luni, 132 de site-uri de Internet, inclusiv romanesti, care sunt suspectate ca vand produse contrafacute, relateaza AFP. Autoritatile britanice, belgiene,.

Site-uri romanesti, BLOCATE de SUA si UE. ...

Autoritatile americane si europene au anuntat luni ca au blocat 132 de site-uri de Internet, inclusiv romanesti, care sunt suspectate ca vand produse contrafacute, potrivit Mediafax. Statele Unite au desfasurat in mai multe randuri importante operatiuni de acest tip, dar aceasta a fost prima realizata in cooperare cu Uniunea Europeana. Autoritatile britanice, belgiene, daneze, franceze si romane au participat la aceasta operatiune impreuna cu Europol si vamile americane ICE), potrivit unui .

ştiri din Economie

ştiri de la Hotnews

actualitate, 17:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2259 seconds )