Libnet.ro
UNICEF

07:30

Peste 150 de sindicalisti ai federatiilor din industrie au pichetat sediul Curtii Constitutionale: Protestele continua joi la Guvern

B1 B1,
 Peste 150 de sindicalisti ai federatiilor din industrie au pichetat sediul Curtii Constitutionale: Protestele continua joi la Guvern

Peste 150 de sindicalisti ai federatiilor din industrie au pichetat, miercuri, sediul Curtii Constitutionale. Acestia au cerut solutionarea urgenta a OUG privind producerea energiei din surse regenerabile,. continuă pe B1

Angajatii din industrie ies in strada: Sediul Curtii Constitutionale, pichetat miercuri

Angajatii din industrie ies in strada nemultumiti de scumpirea gazelor si electricitatii. Reprezentantii Confederatiei sindicale Cartel Alfa sustin ca peste 150. 000 de oameni vor ramane fara locuri de.

Sindicatele din industrie ies in strada miercuri si joi.

Sindicatele din industrie protesteaza, miercuri, la Curtea Constitutionala si, joi, in Piata Victoriei, relateaza Mediafax. Oamenii cer solutionarea urgenta a OUG privind producerea energiei din surse regenerabile, oprirea suprataxarii energiei electrice si a liberalizarii rapide a pretului la gaze naturale. Sindicalistii Cartel Alfa si cei ai federatiilor membre din industrie au anuntat marti protestele, spunand ca vor sa solicite premierului sa convoace de urgenta o sedinta comuna cu toti .

Angajatii din industrie ies in strada: Mitinguri anuntate miercuri si joi la Curtea Constitutionala si Guvern

Angajatii din industrie ies in strada nemultumiti de scumpirea gazelor si electricitatii. Reprezentantii Confederatiei sindicale Cartel Alfa sustin ca peste 150. 000 de oameni vor ramane fara locuri de.

Comenzile noi din industrie au urcat in ianuarie cu aproape 10% in ritm anual

In luna ianuarie 2014, comenzile noi din industrie, pe total atat pe piata interna cat si pe cea externa), au scazut in termeni nominali fata de luna precedenta cu 1,1% si au crescut fata de luna corespunzatoare din anul precedent cu 9,7%, transmite luni Statistica. Fata de ianuarie 2013, comenzile noi din industrie au crescut in ianuarie 2014 datorita cresterilor din industria bunurilor de folosinta indelungata +46,7%), a bunurilor de uz curent +11,6%), a bunurilor de capital +9,4%) si a industriei bunurilor intermediare +7,6%).

Veniturile din industrie au scazut in ianuarie fata de decembrie

In ianuarie, cifra de afaceri din industrie per total pe pietele interna si externa) a scazut, in termeni nominali, fata de luna precedenta cu 2,3%, dar a crescut cu 12,2% fata de luna corespunzatoare din 2013, potrivit unui studiu al Institutului National de Statistica INS) publicat astazi.

Comenzile din industrie au scazut in ianuarie fata de decembrie

In ianuarie, comenzile noi din industrie per total pe piata interna si pe cea externa) au scazut in termeni nominali fata de luna precedenta cu 1,1%, dar au crescut fata de luna corespunzatoare din anul trecut cu 9,7%, potrivit unui studiu publicat astazi de Institutul National de Statistica INS).

Afacerile din industrie au scazut cu 2,3%

Cifra de afaceri din industrie pe total piata interna si piata externa a scazut in ianuarie fata de luna precedenta cu 2,3%, iar comparativ cu prima luna a anului 2013 a fost mai mare cu 12,2%, a anuntat luni Institutul National de Statistica INS).

Business B1 la zi: Cifra de afaceri din industrie a crescut cu peste 12%, in ianuarie 2014

Cifra de afaceri in industrie, pe total piata interna si piata eterna, a scazut in luna ianuarie fata de luna precedenta cu 2,3%, iar comparativ cu prima luna a anului 2013 a fost mai mare cu 12,2%, a.

Gruparea care ar fi livrat carne alterata in magazine, sprijinita de mari producatori din industrie

DIICOT arata ca perchezitiile vizeaza doua grupari formate din 80 de persoane, suspectate ca au importat carne din state UE, pe care au vandut-o la negru, o modalitate de actiune a grupurilor infractional fiind sprijinita de mari.

ştiri de la B1

actualitate, 07:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2067 seconds )