Libnet.ro
UNICEF

12:00

Peste 200 de romani care lucreaza la un abator din Germania, confirmati cu coronavirus - Ministerul de Externe

Hotnews Hotnews,
 Peste 200 de romani care lucreaza la un abator din Germania, confirmati cu coronavirus - Ministerul de Externe

Peste 200 de romani care lucreaza la un abator din Germania, landul Badden-Wurttemberg, au fost confirmati cu coronavirus. Conform ministerului roman de Externe, din informatiile comunicate de catre autoritatile germane, din totalul de 700 de angajati ai unitatii respective, aproximativ 500 sunt lucratori romani, angajati ai unor companii subcontractate de catre abatorul german. continuă pe Hotnews

200 de romani care lucreaza intr-un abator din Germania, confirmati cu noul coronavirus. Reactia MAE

Peste 200 de romani care lucreaza la un abator din Birkenfeld, Germania, au fost confirmati ca fiind infectati cu Covid-19, a anuntat Ministerul Afacerilor Externe MAE) intr-un comunicat de presa.

Peste 200.000 de persoane au murit in intreaga lume din cauza infectiei cu coronavirus

Peste 200. 000 de persoane au murit in intreaga lume din cauza infectiei cu coronavirus, iar aproximativ 2. 938 au fost infectate.

Nelu Tataru: Orice persoana care lucreaza intr-un spital cu pacienti cu COVID va beneficia de stimulentul de 2.500 de lei

Orice persoana care lucreaza intr-un spital dedicat tratarii pacientilor cu COVID-19 va beneficia de stimulentul de risc de 2. 500 de lei, a declarat sambata ministrul Sanatatii, Nelu Tataru.

PLUS cere masuri de protectie pentru muncitorii sezonieri din agricultura

PLUS Diaspora solicita Guvernului, prin Ministerul de Externe si Ministerul Muncii, sa se asigure ca muncitorii romani care lucreaza in agricultura in fermele de pe teritoriul UE au acces la munca legala, in toate conditiile legislatiei de protectie a muncii din statele europene si la nivelul valorilor Uniunii.

CORONAVIRUS |Ministrul Sanatatii, Nelu Tataru: Orice persoana care lucreaza intr-un spital dedicat COVID-19 si care a avut legatura cu un pacient infectat va primi stimulentul de 2.500 de lei (VIDEO)

Ministrul Sanatatii a continuat turul de forta la spitalele COVID-19 din Romania. Nelu Tataru a mers, sambata, la Sfantu Gheorghe, acolo unde a vorbit, printre altele, despre criteriile privind acordarea.

O romanca din Germania, despre muncitorii sezonieri: Nu i-a obligat nimeni sa vina

Andreea, o romanca stabilita in Germania de 10 ani, sustine ca odata cu pandemia s-au imbunatatit conditiile pentru mucitorii sezonieri, iar romanii care fac probleme probabil nu au inteles de acasa ce au de facut.

VIDEO Medicii si asistentii romani care au luptat cu COVID-19 in spitale din Italia au revenit in Romania

Cei 15 medici si asistenti medicali care au fost voluntari mai bine de doua saptamani in spitale din Italia, in lupta cu COVID-19, s-au intors sambata in Romania.

CORONAVIRUS. Klaus Iohannis: Persoanele peste 65 de ani pot iesi din casa intre orele 7.00-11.00 si 19.00-22.00 (VIDEO)

Presedintele Klaus Iohannis a anuntat luni ca persoanele peste 65 de ani pot iesi din locuinta in doua intervale, dimineata si seara. Deciza a fost luata, luni, dupa o sedinta privind masurile de.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 12:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2059 seconds )