Libnet.ro
UNICEF

21:45

Peste 2000 de suporteri argentinieni interzisi la Cupa Mondiala

Online Sport Online Sport,
Peste 2000 de suporteri argentinieni interzisi la Cupa Mondiala

Autoritatile braziliene au anuntat cu doar doua zile inaintea startului Cupei Mondiale ca peste 2000 de suporteri argentinieni nu vor avea dreptul sa participe la festivalul fotbalului din aceasta vara. continuă pe Online Sport

Pele isi doreste o finala Brazilia - Uruguay la Cupa Mondiala

Pele isi doreste o finala Brazilia - Uruguay la Cupa Mondiala, pentru ca Selecao sa isi poata lua revansa pentru infrangerea din 1950. in urma cu 64 de ani, Brazilia era marea favorita a Cupei Mondiale pe.

Italia propune doua guri de foc teribile pentru Cupa Mondiala

Cu sase zile inaintea debutului la Cupa Mondiala impotriva Angliei, echipa Italiei si-a reglat tirul intr-un amical cu Fluminense, fosta campioana a Braziliei, in care cei doi atacanti au marcat nu mai putin de cinci goluri.

Schimbari de ultim moment in loturile Columbiei si Ecuadorului pentru Cupa Mondiala

Selectionerul Columbiei, Jose Pekerman, si cel al Ecuadorului, Reinaldo Rueda, au fost obligati sa faca schimbari de ultim moment in loturile pentru Cupa Mondiala, din cauza unor accidentari. Astfel, in.

Echipa nationala a Camerunului va participa la Cupa Mondiala dupa ce jucatorii au ajuns la un consens cu federatia de fotbal din tara lor

Jucatorii nationalei Camerunului, au decis sa zboare in aceasta noapte spre America de Sud pentru participarea la Cupa Mondiala, dupa ce anterior au refuzat sa paraseasca capitala Yaounde din cauza unor probleme financiare, informeaza AFP.

Boicoteaza Camerunul Cupa Mondiala? Africanii refuza sa plece in Brazilia

Nationala Camerunului refuza sa faca deplasarea in Brazilia din cauza ca jucatorii nu s-au inteles cu Guvernulcamerunez in privinta primelor pe care ar urma sa le primeascapentru participarea la Cupa Mondiala.

Frank Ribery rateaza Cupa Mondiala

Frank Ribery, atacantul Frantei rateaza Cupa Mondiala din cauza unor probleme la spate, a anuntat azi selectionerul Didier Deschamps.

Cupa Mondiala: Peste 2,9 milioane de bilete au fost vandute

Peste 2,9 milioane de bilete au fost vandute cu sase zilse inainte de startul Cupei Mondiale din Brazilia. Doar 27 de locuri mai sunt valabile dintre toate cele 64 de meciuri ale turneului final.

5 antrenori romani de top vor comenta pentru Adevarul meciurile de la Cupa Mondiala. Cine sunt ei si ce pronosticuri au dat inaintea turneului

Campionatul Mondial de Fotbal incepe joi cu meciul Brazilia - Croatia si se va incheia peste o luna. 5 antrenori de top au oferit raspuns la 4 intrebari.

5 antrenori romani de top vor comenta pentru Adevarul meciurile de la Cupa Mondiala

Campionatul Mondial de Fotbal incepe joi cu meciul Brazilia - Croatia si se va incheia peste o luna. 5 antrenori de top au oferit raspuns la 4 intrebari.

ştiri de la Online Sport

actualitate, 21:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2026 seconds )