Libnet.ro
UNICEF

18:15

Peste 22 de milioane de euro pe un stadion ce nu poate fi folosit: Motivul uluitor pentru care arena din Targu Jiu nu poate fi inaugurata (VIDEO)

B1 B1,
Peste 22 de milioane de euro pe un stadion ce nu poate fi folosit: Motivul uluitor pentru care arena din Targu Jiu nu poate fi inaugurata (VIDEO)

Ca la noi, la nimenea! Desi este finalizat, stadionul din Targu Jiu nu poate fi inaugurat dintr-un motiv incredibil: trebuie realizate lucrarile de amenajare exterioara. Contractele pentru executia acestora nu au fo. continuă pe B1

Peste 9 milioane de euro pentru refacerea Institutului Inimii din Iasi, distrus de flacari in urma cu o luna

La mai bine de o luna de la incendiul puternic care a inchis Institutul de Boli Cardiovasculare, Guvernul a alocat sumele necesare pentru refacerea cladirii.

Antifrauda a identificat un circuit comercial ilicit cu produse din China, constatnd un prejudiciu de peste 20 milioane lei

Inspetorii antifrauda au identificat un circuit comercial ilicit cu produse importate din China, prejudiciul estimat fiind de peste 20 milioane lei, suma care reprezinta TVA si impozit pe profit, se arata intr-un comunicat de presa al Agentiei Nationale de Administrare Fiscala ANAF).

Veniturile Gothaer Asigurari au crescut cu 21,7% anul trecut la peste 119 milioane de lei

Gothaer Asigurari Reasigurari a anuntat joi ca veniturile din primele brute subscris enaul trecut au crescut cu 21,7% fata de anul anterior, depasind 119 milioane de lei. Potrivit asiguratorului, cresterea volumului de afaceri din 2017 provine din toate liniile de activitate, Casco inregistrand insa cel mai mare avans. Ponderea asigurarilor auto in portofoliul Gothaer este de 40,3% si ramane, potrivit strategiei companiei, mult sub ponderea pe care asigurarile auto o au in piata asigurarilor generale din Romania.

ştiri din Sport

ştiri de la B1

actualitate, 18:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2163 seconds )