Libnet.ro
UNICEF

09:00

Peste 250 de cadre medicale din Botosani, infectate cu coronavirus

Antena3 Antena3,
Peste 250 de cadre medicale din Botosani, infectate cu coronavirus

Peste 250 de cadre medicale din Botosani au fost infectate cu virusul SARS-CoV-2, informeaza, marti, Centrul Judetean de Comunicare coordonat de Institutia Prefectului. continuă pe Antena3

Botosani: Peste 250 de cadre medicale, infectate cu coronavirus

Peste 250 de cadre medicale din judetul Botosani au fost infectate cu virusul SARS-CoV-2, se arata intr-o informare de presa transmisa, marti, de Centrul Judetean de Comunicare coordonat de Institutia Prefectului, potrivit Agerpres.

Cadrele medicale din Botosani s-au ales cu dosar penal dupa ce au cantat Imnul Covid impreuna cu bolnavii de coronavirus (VIDEO)

Mai multe cadre medicale, care au cantat alaturi de pacientii infectati cu noul coronavirus imnul Covid, fac obiectul unui dosar penal si al unei anchete a spitalului din Botosani. Oamenii le iau insa apararea, iar in spatiul public a aparut chiar o petitie in sprijinul acestora.

Cadrele medicale din Botosani s-au ales cu dosar penal dupa ce au cantat Imnul Covid impreuna cu bolnavii (VIDEO)

Mai multe cadre medicale care au cantat alaturi de pacientii infectati cu noul coronavirus imnul Covid fac obiectul unui dosar penal si al unei anchete a spitalului din Botosani. Oamenii le iau insa apararea, iar in spatiul public a aparut chiar o petitie in sprijinul acestora.

Cadre medicale din Pitesti, confirmate cu coronavirus, tinute fara tratament de zile intregi

Mai multe cadre medicale din Pitesti, care au fost confirmate cu coronavirus, au fost internate in spital, dar nu au mai trimit tratament de zece zile.

Situatie scandaloasa la Infectioase, in Botosani. Cum s-au distrat cot la cot cadre medicale si pacienti, dansand si cantand imnul COVID

Mai multe cadre medicale, dar si pacienti de la Sectia de Boli Infectioase a Spitalului Judetean Botosani au intrat in atentia Politiei dupa ce au cantat prin saloane un imn al COVID. in versurile cantecului sunt ironizate conditiile din spital. Printre petrecareti, s-au aflat si pacienti infectati cu noul coronavirus.

VIDEO Distractie in Spitalul Botosani, la sectia unde sunt internate cadre medicale cu COVID-19. Politia face o ancheta

Politistii din Botosani au demarat o ancheta pentru zadarnicirea combaterii bolilor, dupa ce mai multe cadre medicale diagnosticate cu COVID-19 si internate pe Sectia de Boli Infectioase a Spitalului Judetean de Urgenta Mavromati s-au adunat intr-un salon si au inceput sa cante.

Cadrele medicale infectate, din Botosani, au UMOR: Sanatate va uram si de Covid sa uitam!

Cadre medicale cu COVID-19, petrecere in salonul de spital: E dezamagitor. inteleg cum s-au infectat...

Mai multe cadre medicale diagnosticate cu COVID-19 si internate la Spitalul Judetean de Urgenta Mavromati au dat o petrecere intr-un salon si au inceput sa cante.

O asistenta medicala din Botosani a murit la cateva zile dupa ce a fost declarata vindecata de Covid-19

O asistenta medicala in varsta de 58 de ani, de la Spitalul Judetean de Urgenta Mavromati Botosani, a murit astazi, la Spitalul Municipal Dorohoi. Femeia a fost infectata cu coronavirus si internata la Terapie Intensiva, insa in urma cu cateva zile fusese declarata vindecata.

Mai mult de 100.000 de voluntari sanatosi si pacienti sunt inrolati in peste 250 de studii clinice

Patronatul Producatorilor Industriali de Medicamente din Romania PRIMER): Mai mult de 100. 000 de v.

ştiri de la Antena3

actualitate, 09:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2146 seconds )