Libnet.ro
UNICEF

19:16

Peste 2.500 de persoane sunt considerate disparute dupa ce uraganul Dorian a lovit Bahamas

Hotnews Hotnews,
 Peste 2.500 de persoane sunt considerate disparute dupa ce uraganul Dorian a lovit Bahamas

Cel putin 2. 500 de persoane sunt considerate disparute in Insulele Bahamas, la mai mult de o saptamana dupa ce uraganul Dorian a lovit insulele, a anuntat prim-ministrul Hubert Minnis, mentionand ca bilantul mortilor ar putea creste, scrie Mediafax, citand Reuters. continuă pe Hotnews

Dezastrul lasat in urma de uraganul Dorian in Bahamas. Peste 2.500 de persoane sunt inca date disparute

Cel putin 2. 500 de persoane sunt considerate disparute in Insulele Bahamas, la mai mult de o saptamana dupa ce uraganul Dorian a lovit insulele, a anuntat prim-ministrul Hubert Minnis, avertizand ca bilantul mortilor ar putea creste, relateaza Reuters.

Un vas s-a rasturnat cu tot cu membri echipajului (FOTO, VIDEO)

Patru persoane sunt date disparute dupa ce un cargobot s-a rasturnat si ulterior a luat foc intr-un port din statul american Georgia, transmite CNN. Potrivit Pazei de Coasta americane, la bordul vasului Golden.

Uraganul Dorian a facut ravagii in Bahamas. Mii de persoane sunt disparute; bilantul deceselor e de 50, dar e posibil sa creasca

Aproximativ 2. 500 de oameni au fost dati disparuti in Bahamas, dupa trecerea uraganului Dorian, au spus autoritatile. De asemenea, numarul deceselor e asteptat sa creasca foarte mult, potrivit.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 19:16

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2194 seconds )