Libnet.ro
UNICEF

08:46

Peste 26 de milioane de persoane au tranzitat frontiera in sezonul estival

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
Peste 26 de milioane de persoane au tranzitat frontiera in sezonul estival

Peste 26 de milioane de persoane au tranzitat frontiera in perioada sezonului estival, in crestere cu 17% fata de perioada similara a anului trecut, anunta Politia de Frontiera. Cel mai tranzitat a fost PTF Aeroport Henri Coanda, cu 4 milioane de persoane, urmat de PTF Nadlac II, cu 2,9 milioane de persoane. continuă pe Ziarul Bursa

Aglomeratie. Peste 26 de milioane de persoane au tranzitat frontiera in perioada sezonului estival

Peste 26 de milioane de persoane au tranzitat frontiera in perioada sezonului estival, in crestere cu 17% fata de perioada similara a anului trecut, anunta Politia de Frontiera. Cel mai tranzitat a fost PTF Aeroport Henri Coanda, cu 4 milioane de persoane, urmat de PTF Nadlac II, cu 2,9 milioane de persoane.

Food truck-urile, o industrie de peste 15 milioane de euro. Festivalurile genereaza 95% din veniturile afacerilor

In Romania, industria de street food a avut o crestere spectaculoasa. In patru ani a ajuns la o cifra de afaceri de peste 15 milioane de euro, 50 de festivaluri si 350 de food truck-uri. Fenomenul a atras gurmanzi din toata tara si a creat o cultura a.

Food truck: Afacerile romanesti pe roti au ajuns sa valoreze peste 10 milioane de euro

Festivalurile gastronomice i-au incurajat pe antreprenori sa isi infiinteze afaceri de tip food truck, iar industria de street food din Romania a ajuns, in prezent, la o cifra de afaceri estimata la peste 10 milioane de euro. Prezente la toate tipurile de evenimente, aceste afaceri pe roti pot aduce bani frumosi pentru cei dispusi sa investeasca in ele.

Roman amendat cu peste 26.000 de euro pe o autostrada din Franta. Infractiunea pentru care a fost pedepsit ar putea parea banala

Un roman a primit o amenda uriasa, de peste 26. 000 de euro, pe autostrada 1 din Franta, in apropiere de Arras. Soferul a fost amendat, dupa ce s-a constatat ca a comis 31 de infractiuni. Dintre aceste.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 08:46

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2155 seconds )