Libnet.ro
UNICEF

17:00

Peste 270 de milioane de conturi de Facebook ar putea fi false

B1 B1,
Peste 270 de milioane de conturi de Facebook ar putea fi false

Facebook a crescut semnificativ estimarea privind numarul conturilor frauduloase sau duplicate, anuntand ca procentul conturilor false, incluzand aici atat conturile fictive, cat si conturile. continuă pe B1

Primaria Capitalei vrea sa cumpere autoturisme si utilitare de peste doua milioane de lei

Primaria Capitalei cumpara 20 de autoturisme cu tractiune integrala, de culoare negru metalizat, cinci autoturisme albe, cu motor hibrid, dar si doua autoutilitare, fiecare fiind estimat la circa 15. 000 de euro bucata, fara TVA, valoarea totala a acestora urmand sa fie de peste doua milioane de lei.

Peste 875 milioane Euro pentru fermieri, plati directe din fonduri UE

Agentia de Plati si Interventie pentru Agricultura APIA) informeaza luni ca suma totala autorizata la plata pana luni, ca avans aferent Campaniei 2017 de plati directe, este de 875,25 milioane euro pentru un numar de 727. 214 fermieri care au depus Cerere unica de plata pentru fondurile europene.

Tarom estimeaza ca va incheia acest an cu pierderi de peste 206 milioane lei

Compania nationala de transport aerian Tarom estimeaza ca va inregistra in acest an pierderi in valoare de 206,79 milioane lei, potrivit proiectului privind bugetul de venituri si cheltuieli rectificat pus in dezbatere de actionarul majoritar, Ministerul Transporturilor.

ştiri din High-tech

ştiri de la B1

actualitate, 17:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2874 seconds )