Libnet.ro
UNICEF

21:15

Peste 30 de milioane de persoane vaccinate anti-COVID, la nivel mondial

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
Peste 30 de milioane de persoane vaccinate anti-COVID, la nivel mondial

Peste 30,5 milioane de doze de vaccinuri impotriva Covid-19 au fost administrate in peste 43 de tari, potrivit centralizarii realizate de Bloomberg, care subliniaza ca livrarea si administrarea altor cateva miliarde de doze vor reprezenta una dintre cele mai mari provocari logistice din istorie. continuă pe Ziarul Bursa

Peste 30 de milioane de doze de vaccin anti-covid, administrate in toata lumea Unde este Romania in topul mondial

Peste 30,5 milioane de doze de vaccinuri impotriva Covid-19 au fost administrate in peste 43 de tari, potrivit centralizarii realizate de Bloomberg, care subliniaza ca livrarea si administrarea altor cateva miliarde de doze vor reprezenta una dintre cele mai mari provocari logistice din istorie.

CITU: Obiectivul meu este de a avea 10,4 milioane de persoane vaccinate in septembrie

Premierul Florin Citu a reiterat miercuri ca vaccinarea anti-COVID merge bine pana acum, subliniind ca obiectivul sau este de avea, la nivelul lunii septembrie, 10,4 milioane de persoane vaccinate.

Campania de vaccinare in Romania: Peste 140.000 de persoane vaccinate incepand din 27 decembrie

In ultimele 24 de ore au fost vaccinate 15. 257 de persoane in Romania cu vaccinul Pfizer BioNTech, arata datele publicate marti de autoritati. De pe 27 decembrie, cand a inceput campania de vaccinare, 140. 447 s-au vaccinat. Autoritatile subliniaza ca o reactie este in curs de investigare, dupa ce, de la debutul campaniei, au fost inregistrate 484 reactii adverse comune si minore.

Florin Citu: in septembrie, obiectivul meu este sa avem 10,4 milioane de persoane vaccinate. Pentru mine, vaccinarea este o prioritate. Campania merge bine, dar va merge si mai bine

Premierul Florin Citu a declarat ca obiectivul sau este ca numarul persoanelor vaccinate anti-COVID-19 la nivel national sa fie de 10,4 milioane, in luna septembrie. Prim-ministrul a precizat, totodata, ca si.

Florin Citu: Obiectivul meu este sa avem 10,4 milioane persoane vaccinate in septembrie

Premierul Florin Citu si-a stabilit ca obiectiv vaccinarea a 10. 4 milioane de persoane pana in luna septembrie. in opinia premierului, vaccinarea merge bine si va merge si mai bine de acum inainte, iar partea de finantarea a cheltuielilor se va rezolva.

Campania de vaccinare in Romania: Peste 125.100 de persoane vaccinate incepand din 27 decembrie

In ultimele 24 de ore, 16. 896 de persoane s-au vaccinat in Romania impotriva COVID-19 cu vaccinul Pfizer BioNTech, arata datele publicate luni de autoritati. De la debutul campaniei de vaccinare in Romania, s-au imunizat 125. 190 de persoane.

Aproape 6.000 de persoane, vaccinate anti-COVID-19 in ultima zi. S-au inregistrat 38 de reactii adverse comune si minore

Comitetul National de Coordonare a Activitatilor privind Vaccinarea CNCAV) a transmis ca, in ultimele 24 de ore, au fost vaccinate anticoronavirus 5. 993 de persoane, numarul total trecand astfel de 108.

Rosia Montana Gold Corporation versus ANAF. Cine a castigat definitiv procesul pentru TVA de aproape 30 de milioane de lei

Inalta Curte de Casatie si Justitie iCCJ) a dat dreptate, definitiv, societatii Rosia Montana Gold Corporation intr-un proces deschis impotriva ANAF, prin care s-a contestat plata a aproape 6 milioane de euro la bugetul de stat, reprezentand TVA aferent unor contracte de publicitate din perioada 2011 - 2013.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 21:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2024 seconds )