Libnet.ro
UNICEF

08:45

Peste 300 de morti in India in urma celor mai devastatoare inundatii din ultimul secol

Adevărul Adevărul,
Peste 300 de morti in India in urma celor mai devastatoare inundatii din ultimul secol

Cel putin 324 de persoane au murit iar 220. 000 au fost evacuate in cele mai grave inundatii din ultimul secol in statul indian Kerala, relateaza The Guardian. continuă pe Adevărul

CARNAGIU la un festival de muzica! Peste 300 de VICTIME (VIDEO)

Creste numarul victimelor de la carnagiul care s-a produs la un festival de muzica din Spania. Sunt peste 300 de raniti dupa ce scena festivalului din Vigo s-a prabusit, scrie EVZ. Momentul incredibil s-a.

Drama celor peste 300 de familii din blocurile de lnga podul Morandi din Genova

Peste 600 de persoane din blocurile de langa podul Morandi, care s-a prabusit marti, nu pot intra in locuintele lor. Acum cum ii spun copilului meu?, spune Cinzia. De la fereastra camerei sale se vede camionul Basko ramas la un pas de prabusire; ieri i-a explicat fiului ca nu trebuia sa ii fie frica, azi la fel, ca nu va trebui sa ii fie frica, chiar daca acasa nu se mai intorc, potrivit Rador, care citeaza La Stampa.

Un nou raport detaliaza abuzurile sexuale realizate de peste 300 de preoti catolici din Pennsylvania

Intr-un nou raport al inaltului Juriu din SUA este afirmat faptul ca exista documente interne de la 6 biserici Catolice din Pennsylvania care arata ca mai mult de 300 de preoti catolici au fost acuzati ca ar fi abuzat sexual peste 1000 de copii, conformcnn. com.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 08:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,21 seconds )