Libnet.ro
UNICEF

15:15

Peste 32.000 de oameni, concediati fara mila de una dintre cele mai mari companii din lume

Playtech Playtech,
Peste 32.000 de oameni, concediati fara mila de una dintre cele mai mari companii din lume

Dupa ce profitul a scazut cu 91% in primele trei luni ale anului 2020, peste 32. 000 de oameni urmeaza sa fie concediati fara mila de una dintre cele mai mari companii din lume. Afacerea a fost grav afectata de pandemia de coronavirus. Compania care da afara peste 30. 000 de angajati Visul oricarui copil si a . continuă pe Playtech

32.000 de oameni, concediati de una dintre cele mai mari companii din lume

Una dintre cele mai mari companii din lume, cu ample activitati de productie cinematografica, care detine si mai multe parcuri tematice, inclusiv in Europa, a anuntat Comisia americana pentru bursa si valori mobiliare SEC) cu privire la intentia sa de a concedia nu mai putin de 32. 000 de oameni pana la jumatatea anului viitor.

KPMG: Pandemia a impus una dintre cele mai mari cresteri din istorie ale investitiilor in tehnologie

Pandemia Covid-19 a impus una dintre cele mai mari cresteri ale investitiilor in tehnologie, companiile cheltuind echivalentul a aproximativ 15 miliarde de dolari in plus pe saptamana in domeniul tehnologiei, pentru a integra munca la domiciliu in conditii de siguranta, conform studiului de piata CIO Survey 2020, realizat de KPMGHarvey Nash.

Medic vindecat de COVID-19: Am trecut printr-una dintre cele mai proaste stari resimtite vreodata. Medicii sunt obositi, tracasati, costumati, iar unii nu suporta o simpla masca

Medicul Mihai Casu, care s-a infectat cu coronavirus si a stat 14 zile in spital, a sustinut ca experienta e una traumatizanta, care lasa sechele nu doar fizice, ci si psihice. El a mai afirmat ca spitalele.

ştiri de la Playtech

actualitate, 15:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2072 seconds )