Libnet.ro
UNICEF

01:05

Peste 34.000 de utilizatori au accesat anul trecut serviciul de portare a numerelor

Adevărul Adevărul,
Peste 34.000 de utilizatori au accesat anul trecut serviciul de portare a numerelor

In anul 2018, numarul abonatilor care au utilizat serviciul de portare a numerelor de telefon a crescut, fata de anul 2017, cu 9. 200 si a insumat 34. Acest serviciu permite oricarui utilizator de telefonie mobila sau fixa sa-si pastreze numarul de telefon atunci cand isi schimba furnizorul, transmite IPN. continuă pe Adevărul

Cati romani au devenit cetateni suedezi anul trecut

Aproape 800 de romani au devenit cetateni suedezi in 2018, arata datele oficiale. Potrivit acestora, anul trecut tara scandinava a acordat cetatenie suedeza unui numar de peste 60. 000 de persoane. Cei mai.

UN NOU RECORD: Airbus a livrat anul trecut 800 de avioane comerciale

Grupul francez Airbus a anuntat, astazi, ca a livrat anul trecut, la nivel global, 800 de avioane comerciale unui numar de 93 de clienti, un nou nivel record. Astfel, livrarile au fost cu 11% mai mari decat recordul de 718 unitati din 2017.

Finantele au obtinut doar jumatate din suma prognozata de la populatie n cadrul Tezaur, anul trecut. Programul va continua n 2019

Ministerul Finantelor Publice MFP) sustine ca interesul pentru titlurile de stat adresate populatiei in cadrul programului Tezaur a fost crescut, desi a atras doar jumatate din cat estima. Plafonul a fost stabilit la 4 miliarde lei, iar institutia a reusit sa atraga putin peste 2,07 miliarde lei.

Australian Open: Kaia Kanepi nu a mai jucat de la US Open, din septembrie anul trecut

Kaia Kanepi, locul 70 WTA, viitoarea adversara a Simonei Halep in primul tur al Australian Open, nu a mai jucat din septembrie trecut, de la US Open.

Datoria publica a crescut anul trecut. Cea mai mare parte a fost imprumutata de la populatie

Datoria administratiei publice a crescut ca valoare in primele noua luni ale anului trecut, fata de suma inregistrata la sfarsitul lunii decembrie 2017, dar a scazut usor ca procent datorita cresterii PIB-ului.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,1969 seconds )