Libnet.ro
UNICEF

06:16

Peste 35% dintre romanii care detin sisteme de securitate au echipamente invechite

România Liberă România Liberă,
Peste 35% dintre romanii care detin sisteme de securitate au echipamente invechite

Peste 35% dintre romanii care detin un sistem de securitate acasa l-au instalat acum mai bine de 5 a. continuă pe România Liberă

Atu Tech: peste 35% dintre romanii care detin sisteme de securitate acasa au echipamente invechite

Peste 35% dintre romanii care detin un sistem de securitate acasa l-au instalat acum mai bine de 5 ani, conform unui sondaj comandat de Atu Tech A2T. ro), cel mai mare magazin online de sisteme de securitate din Romania, potrivit cifrei de afaceri.

SONDAJ ATU TECH: Peste 35% dintre romanii care detin sisteme de securitate au echipamente invechite

Peste 35% dintre romanii care detin un sistem de securitate, acasa, l-au instalat acum mai bine de 5 ani, arata sondajul Cum prefera romanii sa isi securizeze locuintele, comandat de Atu Tech si realizat pe un esantion de 1. 856 de respondenti, cu varste peste 18 ani, din mediul urban si rural, in intervalul 10 - 15 iulie 2019.

Foarte multi dintre cei care detin sisteme de securitate acasa au echipamente invechite. Ce risca ei si cat costa un sistem nou

Peste 35% dintre romanii care detin un sistem de securitate acasa l-au instalat acum mai bine de 5 ani, conform unui sondaj comandat de un magazin online de sisteme de securitate. Cat costa, in medie, un astfel de sistem.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 06:16

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2016 seconds )