Libnet.ro
UNICEF

15:15

Peste 40% dintre managerii IT din Romnia spun ca firmele lor au fost vizate de atacuri cibernetice n ultimii doi ani

Hotnews Hotnews,
 Peste 40% dintre managerii IT din Romnia spun ca firmele lor au fost vizate de atacuri cibernetice n ultimii doi ani

Peste 40% dintre managerii IT au declarat ca organizatiile lor au fost vizate de atacuri cibernetice in ultimii doi ani, in timp ce 26,9% au recunoscut ca nu stiu daca organizatia lor a fost tinta unor atacuri cibernetice, arata studiul unei companii IT. continuă pe Hotnews

Managerii IT din Romania spun ca organizatiile lor au fost vizate de atacuri cibernetice

Peste 40% dintre managerii IT au declarat ca organizatiile lor au fost vizate de atacuri cibernetice in ultimii doi ani, in timp ce 26,9% au recunoscut ca nu stiu daca organizatia lor a fost tinta unor atacuri cibernetice, releva studiul Connect Romania 2019 la care au raspuns peste 500 de specialisti IT, participanti la evenimentul Connect Romania, se arata intr-un comunicat remis Redactiei noastre.

De la cearta, la ras! Razboiul dintre fetele din casa Puterea Dragostei au socat-o si pe Andreea Mantea

Razboiul dintre fetele din casa Puterea Dragostei a ajuns la un alt nivel. Daca inainte se certau pe tabere, acum fiecare isi vede interesul, astfel ca discutiile intre ele au inceput sa fie din ce in ce mai multe. Cine a stricat linistea de pe platourile show-ului si care a fost marul discordiei de data .

VIDEO Tragedie in India: Peste 40 de morti, intr-un incendiu dintr-o fabrica. Zeci de muncitori dormeau in cladire- UPDATE

43 de oameni au murit in urma unui incendiu puternic izbucnit in primele ore ale zilei de duminica intr-o fabrica din Capitala Indiei, Delhi, potrivit autoritatilor citate de BBC News.

ştiri din Economie

ştiri de la Hotnews

actualitate, 15:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2296 seconds )